Fotoğrafları siteden çıkarıldı

Orgeneral Koşaner’in fotoğrafının olduğu bölüm Genelkurmay Başkanlığı’nın, Oramiral Eşref Uğur Yiğit’in fotoğrafının bulunduğu bölüm Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın internet sitesinin ana sayfasından çıkarıldı.

Fotoğrafları siteden çıkarıldı
01 Ağustos 2011 Pazartesi 10:08 tarihinde eklendi, 1.268 kez okundu.

 

Genelkurmay’ın sitesinin “Genelkurmay Başkanları” bölümünde 27’inci Genelkurmay Başkanı Orgeneral Koşaner’in fotoğrafına ve öz geçmişine yer verildi.
 
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın internet sitesinin ana sayfasında ise daha önce Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Yiğit’in fotoğrafının ve mesajlarının bulunduğu bölümde, Atatürk ile deniz üzerine yapılmış ay yıldız fotoğrafı yer aldı. Sitede “komutan” yazan bölümde Oramiral Yiğit’in fotoğrafı ve mesajları yer alıyor.

Orgeneral Necdet Özel’in Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na atanmasının ardından Jandarma Genel Komutanlığı’nın internet sitesinin ana sayfasındaki fotoğrafı ile komutan öz geçmişi ve mesajlarının bulunduğu bölüm kaldırıldı. Sitenin güncel haberler bölümünde Orgeneral Özel’in veda mesajına yer verildi.

Emekliliğini isteyen Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay’ın fotoğrafının bulunduğu bölüm ise Hava Kuvvetleri Komutanlığının internet sitesinde yerini koruyor. Bu arada Orgeneral Necdet Özel’in Kara Kuvvetleri Komutanlığı görevini devralmasının ardından Orgeneral Özel’in fotoğrafı ve öz geçmişi Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın internet sitesine konuldu.