Fransa'dan Batefimbi Gomis iddiası

Fransız basını forvet arayışındaki Galatasaray'ın, Lyon'un yıldız golcüsü ile ilgilendiğini iddia etti

Fransadan Batefimbi Gomis iddiası
13 Temmuz 2012 Cuma 21:38 tarihinde eklendi, 2.042 kez okundu.

 

Hamit Altıntop'u renklerine bağlayan ve Burak Yılmaz ile Nordin Amrabat transferini imza aşamasına kadar getiren Galatasaray'da transfer fırtınası bir türlü dinmiyor.
 
Fransızların ünlü yayın organı L'Equipe'in iddiasına göre sarı-kırmızılı ekip; Olympique Lyon'a forvet oyuncusu Batefimbi Gomis için 9 milyon euroluk bir teklif sundu. Lyon'un uygun bir teklifin gelmesi durumunda golcü futbolcuyu bırakmaya sıcak baktığı bilinirken, bir diğer önemli yayın oranı France Football ise Rubin Kazan'ın da 8 milyon euroluk bir teklifle Fransız ekibinin kapısını çaldığını öne sürdü. 
 
Sözleşmesi 2015 yılında bitecek olan yıldız futbolcu ile Newcastle United, Sunderland, Stoke City ve bir Alman takımının ilgilendiği belirtilirken; Türk spor basınında yıldız futbolcunun ismi Fenerbahçe ile anılıyordu. Lyon kulübü başkanı Jean-Michel Aulas geçtiğimiz günlerde Gomis için bir Türk takımından teklif aldıklarını doğrulamıştı.
 
26 yaşındaki Senegal asıllı Fransız futbolcu, geçtiğimiz sezon Lyon formasını 54 kez giymiş ve 24 golün altına imza atmıştı. (sporx)