Fuat Çapa ile yollar ayrıldı

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, "Dün Fuat Hoca'yla işi bitirdik, kendisiyle resmen çalışmayacağız" dedi.

Fuat Çapa ile yollar ayrıldı
08 Mayıs 2013 Çarşamba 16:27 tarihinde eklendi.

 

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Konferans Salonu'nda Üniversiteli Gençlerbirliği taraftarları ile bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Gençlerbirliği Başkanı Cavcav, bir öğrencinin "Teknik direktör Fuat Çapa ile sözleşme yenileyecek misiniz?" şeklindeki sorusu üzerine, "Dün Fuat Hoca'yla işi bitirdik. Kendisiyle resmen çalışmayacağız. Ancak Bülent Uygun, Rıza Çalımbay ve bir sürü arkadaşın isimleri geçiyor. Dün Fuat Hoca'ya son olarak mutabık kaldık. Çünkü geçen sene verdiğimiz paranın bir buçuk misli parayı verdiğimiz halde haklı olarak, çok karakterli, iyi bir çocuk, çok sevdiğimiz bir hoca, istedik ki beraber çalışalım, yaşı da çok genç. Dün kulağıma geldiği üzere Ertuğrul Sağlam'a Kasımpaşa'nın verdiği paranın 2 milyon euro olduğunu duydum. 2 milyon euro 5 trilyon yapar. Eğer bir teknik adam 5 trilyon para verirsek kulübün yolunu şaşırırız, o zaman ben kendim yaparım teknik direktörlüğü. O bakımdan Fuat Hoca'yla böyle bir anlaşmalık içerisine girdik, dün akşam da kendisi bana telefon etti. Ben de kendisine 'Hoca Allah yolunu açık etsin, istediğin yerle anlaşabilirsin' dedim. Şu 3-5 gün içerisinde temas kurduğumuz arkadaşlar var. Belki bir yabancı teknik direktör olabilir, görüşmelerimiz var. Temennimiz yerli evlatlarımızdan yana ama futbol oynamış, kendini geliştirmemiş, 'antrenörüm' diye çıkmış, tesadüfen başarılı olursa çok iyi, başarısız olursa örneğin Kardemir D.Ç. Karabükspor'un başında olan ve Gençlerbirliği'nde de çalıştı, hocasının iki maç kala sözleşmesine son verilmesi de bir takım için avantajlı bir olay olmadığı gibi bir hoca için de bunlar hoş şeyler değil" cevabını verdi.
 
Üniversiteli öğrencilere seslenen Cavcav, "Siz üniveristeyi bitiriyorsunuz, bir üst makam kapayım diye. Kaymakam olayım, hakim olayım.
 
Kardeşim sen madem antrenör olacaksan, git staj yap. Antrenör olacak arkadaşların evvela bunun üniversitesini okuyup, tahsilini yapması gerekiyor" diye konuştu.