FUE ile Doğal Görünümlü Saçlara Kavuşun

Eğer biraz dikkatliyseniz ve çevrenizde saçları dökülen bir dostunuz varsa, onun bazen gördüğü bakımlı ve güzel saçlara imrenerek baktığını fark edebilirsiniz.

FUE ile Doğal Görünümlü Saçlara Kavuşun
25 Temmuz 2014 Cuma 16:13 tarihinde eklendi.

Eğer biraz dikkatliyseniz ve çevrenizde saçları dökülen bir dostunuz varsa, onun bazen gördüğü bakımlı ve güzel saçlara imrenerek baktığını fark edebilirsiniz. Fazla problem yapmıyor gibi görünseler de saçlarının yerinde olduğu dönemlere her zaman özlem duyarlar. Saç ekimi için 50 yıllık çalışmaların sonucunda bugün kullanılan teknikler ile kalcı ve doğal saçlara kullanabilmek mümkün oluyor. Bu nedenle; acısız ve 2-8 saat bir cerrahi müdahale ile insanların saçsız dönemlerine, gür ve doğal saçlar ile veda etmesi için bir saç ekim merkezine başvurması yeterli oluyor.
 

Saç ekimi, 2 farklı teknikten biri kullanılarak kalıcı saçlara ulaşmanızı sağlıyor. Bu teknikler: FUT (Foliküler ünite transplantasyonu) ve FUE (Foliküler ünite ekstraksiyonu). Bulardan FUE, hem dünyada hem de ülkemizde en fazla tercih edilen yöntem. Bu yöntem ile güçlü saç köklerinin yer aldığı kulak arkaları ve ense bölgelerindeki saç kökleri özel bir bisturi ile toplanarak saçsız alanlara ekiliyor. Diğer yöntemde ise saç köklerinin alınması için deri komple alınıyor. Derinin tamamen kaldırılması,dikiş zorunluluğu, iyileşme sürecinin uzunluğu sebebi ile pek çok saç ekimi uzmanı FUE tekniğini ön araştırma sonucu hastalara tavsiye ediyor. Pek çokları tarafından yanlış bilinenin aksine, saç ekimi kısa süren bir operasyon ile ve acısız bir biçimde gerçekleştirilmekte ve iyileşme süreci için 2-3 günlük bir dilim yeterli olmaktadır. Saç köklerinin alınması sonrasında greft adı verilen saç kökleri yapılarına göre gruplandırılıp local anestezi  uygulanarak saçsız alanlara küçük yarıklar açılıp içerisine yerleştiriliyor. Bu aşama sonunda hastanın saç alınan bölgesi pansuman amacı ile kapatılıyor, ekilen alan ise açıkta bırakılıyor. Ertesi gün özel tekniklerle saç kökü alınan bölgelerde akıntı olsa da ilerleyen gün ile birlikte saç ektiren kişi normal yaşantısına kaldığı yerden devam edebiliyor. Kendi saç köklerinin uzman kişiler tarafından yapılan inceleme ile saçsız alana yerleştirilmesi sonucu  çıkacak olan saçların kalıcı olma ve kesin olarak saçlara kavuşma olanağınız bulunuyor.
 

FUE ile saç ekimi sayesinde pek çok insan özlemini duyduğu saçlara kavuşuyor. Ülkemizde de bu tekniği başarı ile uygulayarak başarılı olmuş, yeni saçlarına insanları kavuşturmuş birçok klinik bulunmaktadır.
 

İstanbul'da saç ekimi yapan ve konusunda uzmanlaşmış birçok merkezin olduğunu bilmelisiniz. Bunlardan en iyisi ise hiç kuşkusuz Rota saç ekim merkezidir. Rota saç ekim merkezi İstanbul'un Fatih ilçesinde ki özel hastane içerisinde sizlere hizmet veriyor ve operasyonları deneyimli ekibi ile birlikte, dermatolog kontrolü altında gerçekleştiriyor. 14 yıldır saç ekimi konusunda hizmet veren bu merkez ayrıca kaş ekimi, sakal bıyık ekimi ve estetik tedavilerde yapmaktadır. Daha fazla bilgiyi aşağıdaki adresten elde edebilir ve sizlerde saç ekimi fiyatlarını öğrenebilirsiniz.
 

www.rotahairtrans.com