Fuhuş şebekesinin şifresi

Konya'da polisin dün fuhuş şebekesine yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 3'ü kadın 20 kişinin sorgusu sürüyor.

Fuhuş şebekesinin şifresi
22 Ekim 2014 Çarşamba 12:23 tarihinde eklendi.
Bazı masaj salonlarını fuhuş amaçlı kullandığı belirlenen şebeke üyelerinin, buraya müşteri gönderirken kendi arkadaşlarına telefonla, ''Arkadaşlarım oraya gelip, araçlarının bazı parçalarını değiştirecekler. Onları mutlu edin" diyerek şifreli konuştukları iddia edildi. 
 
Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından kadınları, para karşılığı erkeklerle zorla ilişkiye zorladığı öne sürülen şebekeye yönelik dün operasyon düzenledi. Konya merkez başta olmak üzere Cihanbeyli ve Ilgın İlçeleri ile Antalya ve Alanya'da önceden belirlenen 20 adrese eş zamanlı yapılan baskında şebekenin elebaşı olduğu öne sürülen H.M.A. ile 3'ü kadın 20 kişi 'fuhuş ve insan ticareti' suçlarından gözaltına alındı. 
 
ZORLA SENET İMZALATTIKLARI İDDİASI
 
Bazı masaj salonlarını fuhuş amaçlı kullanan şebeke üyelerinin, masaj salonuna müşteri gönderirken kendi arkadaşlarına telefonla, ''Arkadaşlarım oraya gelip, araçlarının bazı parçalarını değiştirecekler. Onları mutlu edin" diyerek şifreli konuştukları iddia edildi. 
 
Ayrıca bazı şebeke üyelerinin kadınlarla ilk olarak kendilerinin ilişkiye girdiği, daha sonra kadınlara zorla borç senedi imzalattıkları, senet tehdit ile fuhuşa zorladıkları öne sürüldü. İfadeleri devam eden şüpheliler bugün yeniden Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.