Fuhuşa teşviğe 6 tutuklama

Aydın ile Söke ve Didim ilçelerinde jandarmanın, yetiştirme yurdunda kalan 18 yaşından küçük kız çocuklarını fuhuşa teşvik ettikleri iddia edilen kişilere yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alına 7 kişiden 6'sı tutuklandı.

Fuhuşa teşviğe 6 tutuklama
21 Kasım 2013 Perşembe 18:17 tarihinde eklendi, 1.818 kez okundu.
 
Geçen 6 Kasım'da, Aydın'ın Nazilli İlçesi, İsabeyli Beldesi'ndeki yetiştirme yurdunda kalan iki kız kardeşin yurda girmeden önce tacize uğradığını ileri sürerek yaptığı şikayet üzerine Aydın ve Nazilli Jandarma Komutanlığı ekipleri, Nazilli ve çevre ilçelerde düzenledikleri operasyonlarda gözaltına alınan 11 şüpheliden 10'u tutuklandı.

Soruşturmayı daha da derinleştiren jandarma, şüphelilere yönelik olarak, dün Aydın ile ilçeleri Söke ve Didim'de eş zamanlı bir operasyon daha düzenledi. Operasyonun ikinci dalgasında, M.G. (25), R.H. (19), E.Ö. (28), T.K. (27), M.Ö. (18), T.A. (18) ve İ.T. (27) gözaltına alındı.

Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen 7 şüpheli 6'sı tutuklandı. 1 şüpheli ise serbest kaldı. Böylece, operasyonun her iki ayağında tutuklu sayısı 16'ya yükseldi.

DHA