Fuhuşun şifresi 'porsiyon köfte'

Kocaeli'de 5 ilçede düzenlenen eş zamanlı operasyonda, fuhuş yaptıkları ve fuhşa aracılık ettikleri iddiasıyla 19'u kadın 34 kişi gözaltına alındı.

Fuhuşun şifresi porsiyon köfte
07 Kasım 2012 Çarşamba 12:42 tarihinde eklendi, 1.725 kez okundu.

 

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhşa yönelik yaptıkları çalışmalar kapsamında İzmit, Gölcük, Karamürsel, Başiskele ve Kartepe ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. 
     
Operasyonda, tehdit, cebir ve şiddet yoluyla zorla fuhuş yaptırdıkları ve fuhşa aracılık ederek yer temin ettikleri belirtilen suç örgütüne üye oldukları iddia edilen 2'si kadın 17 kişi ile fuhuş yaptıkları tespit edilen 6'sı yabancı uyruklu 17 kadın gözaltına alındı. 
     
Söz konusu adreslerde yapılan aramalarda, cinsel gücü arttırıcı ilaçlar, çeşitli CD'ler ile bazı iş adamları ve tanınmış kişilerin isimlerinin bulunduğu bir ajanda ele geçirildi. 
     
Suç örgütü üyelerinin hangi müşteriden ne kadar para alındığının yazıldığı ajandada, ayrıca bu yolla temin edilen paraların kimlere verildiğinin de belirtildiği öğrenildi. 
     
Şüphelilerin aralarında yaptıkları telefon görüşmelerinde dikkat çekmemek için, müşterilere ''enişte'', kadın sayısına ''Porsiyon köfte'', fuhuş yapılacak adrese de ''Gazete okuma yeri'' dedikleri bildirildi. 
     
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden 6'sı yabancı uyruklu 17 kadın serbest bırakılırken, söz konusu suç örgütü üyesi oldukları iddia edilen 2'si kadın 17 kişi de Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.