Futbol dünyası şokta! Torres gol attı

Chelsea'nin 'suskun' golcüsü Fernando Torres, FA Cup çeyrek final mücadelesinde Leichester City ağlarına iki gol bırakarak 5 aylık aranın ardından golle buluştu.

Futbol dünyası şokta! Torres gol attı
18 Mart 2012 Pazar 21:55 tarihinde eklendi, 1.525 kez okundu.

 

Chelsea'nin bahtsız golcüsü Fernando Torres 5 aylık aranın aranın ardından golle tanıştı.
 
Mavi beyazlı ekibin FA Cup çeyrek finalinde konuk ettiği Leichester City karşılaşmasının 68. dakikasında şık bir golle fileleri havalandıran İspanyol oyuncu takımının üçüncü golüne imza attı ve 19 Ekim 2011 tarihinin ardından ilk kez topu filelere gönderme başarısı gösterdi. İspanyol oyuncu 85. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak Leichester karşısında kendisinin 2. takımının 4. golünü kaydetti. Öte yandan Torres, Kalou ve Meireles'in gollerinde de asist yaparak takımına yarı finali getiren isim oldu.
 
Geçtiğimiz sezonun devre arasında 50 milyon euro'ya Liverpool'dan transfer olan Torres, Mavi forma altındaki 4. golünü Championship ekibi Leichester'a karşı kayderek suskunluğunu bozdu.

HERKES DALGA GEÇTİ...
 
İspanyol oyuncunun akıllara durgunluk veren 'gol atamama' sıkıntısı bugüne kadar bir çok kez medya tarafından haber oldu. 50 milyon euro'luk yüksek bonservisi nedeniyle üzerinde büyük baskı olan Torres, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında olduğu gibi bu yıla da akıllara durgunluk veren bir gol orucuyla başladı.
Son olarak Didier Drogba Vakfı'nın düzenlediği yardım balosunda en yüksek bağışı yaparak, Fildişili oyuncuyla özel idman yapma fırsatını yakalayan bir hayırsever, "Bu hakkımı Fernando Torres'e veriyorum" diyerek İspanyol oyuncu ile ilgili ön yargıların ne boyutta olduğunu gözler önüne serdi.

DAVID LUIZ'İN SİHİRLİ DOKUNUŞLARI
 
Liverpool'dan Chelsea'ye transferi sonrası belirgin bir form düşüklüğü yaşayan "El Nino" lakaplı futbolcunun gol atamama sıkıntısına takım arkadaşları da zaman zaman çözüm arayarak ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu.
 
Chelsea'nin oynadığı maçların öncesinde Torres'in yanında gelen David Luiz'in, önce bir elini Torres'in alnına koyarak dua etmesi futbolseverler tarafından dikkatle izlendi.
 
EN BÜYÜK ELEŞTİRİ WENGER'DEN
 
Chelsea'nin başta Torres olmak üzere büyük paralar harcayarak yaptığı transferler de İngiltere gündemini uzun süre meşgul etmişti. Torres'in Liverpool'dan geçtiğimiz sezonun devre transfer döneminin son saatinde Chelsea'ye imza atmasının ardından Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger en çarpıcı açıklamayı yapmıştı.
 
Kulübünün altyapısında genç oyuncular yetiştirmesiylel tanınan Fransız teknik adam bu transferin ardından 'Burada mantık nerede' sözleriyle Abramovich ve Chelsea yönetimini eleştirmişti.

Sporx.com