"Futbolcularımı tebrik ediyorum"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, 6-2 kazandıkları Sivasspor maçının ardınadan, futbolcularını tebrik ettiğini söyledi.

Futbolcularımı tebrik ediyorum
23 Şubat 2014 Pazar 16:39 tarihinde eklendi.

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta maçında Sivasspor'u ağırlayan ve maçtan 6-2 gibi farklı bir skorla galip gelen Kasımpaşa'da teknik direktör Shota ve futbolcular Tunay ile Malki açıklamalarda bulundu. Shota, galibiyet için futbolcuları ve özellikle Tunay Torun'u tebrik ettiğini söyledi.

Takım olarak hafta boyunca çalıştıkları taktikleri sahaya yansıttıklarını belirten Shota Arveladze, " Zor maçtı. Rakip ligde iyi durumda olan bir takımdı. Özellikle çalıştığımız taktikleri iyi uyguladık. 6 gol attık. Futbolcularımı ve özellikle Tunay'ı tebrik ediyorum." dedi.

Tunay Torun ise yaptığı açıklamada, "3 puanı istiyorduk. Takım olarak sahaya hazır çıktık. Hocaya bana şans verdiği için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Malki ise çok güzel bir maç çıkardıklarını ve farklı kazandıkları için de mutlu olduklarını belirterek, "Bizim için önemli bir 3 puandı. Maçta rakibe karşı güzel bir baskı yaptık. Sivasspor'a karşı böyle güzel bir futbol sergilemek bizim için çok güzel bir olay." dedi.


CİHAN