"Futbolcularımla gurur duydum"

Kendi evinde Kardemir Karabükspor’u farklı yenerek ligde 3 puan aldıkları için çok mutlu olduğunu belirten Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, gelecek haftalarda daha iyi bir Gaziantepspor’u izleteceklerini ifade etti.

Futbolcularımla gurur duydum
28 Eylül 2013 Cumartesi 23:55 tarihinde eklendi.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Bülent Uygun, “Gaziantepsporumuza hayırlı olsun. 3 golle oynanan oyun, sahada sergilenen performans, özellikle bireysel yeteneklerin sahada futbolseverlere gösterilmiş olmaları bizim adımıza, takımımız adına mutluluk verici. Futbolcularımla gurur duydum.” dedi.

Çok zorlu süreçten geçtiklerine dikkat çeken Uygun, bir çok futbolcularının uzun süreli sakatlıklarının ardından takıma katılmaları ve yeni transferlerin takıma uyum sağlamalarının galibiyeti getirdiğini söyledi. Uygun, “Taktiksel olarak onların en iyi tarafının sağ taraf olduğunu biliyorduk.

O yüzden de Serdarla orayı kapatarak, temposunu yüksek tutarak, Cenk’in de ikinci santrafor olarak destekleyici oyun anlayışı bize golü getirebileceğini düşünüyorduk. Bu şekilde golü bulduk. Sahanın yıldızlarından bir tanesi olan Serdar da attığı mükemmel golle verdiğim görevi layıkıyla yaptı.

Bütün futbolcularımı kutluyorum. Camiamıza hayırlı olsun. Birlik ve beraberlikle yürüyeceğimiz bu yolda ilk kıvılcım bu olsun. Desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. İyi bir Gaziantepspor’u önümüzdeki haftalarda daha da iyisini inşallah hepinize izleteceğiz.” açıklamalarına yer verdi.

Lige çok kötü başladıklarını ifade eden Gaziantepsporlu futbolcu Serdar Özbayraktar, takım arkadaşları ile kenetlenerek galibiyeti aldıklarını belirtti. Abdurrezzak Traore ise söylenecek pek bir şeyin olmadığını, kazanmaları gereken bir maçı farklı bir skorla alarak çok mutlu olduklarını dile getirdi.


CİHAN