Galatasaray 0 - 3 Trabzonspor geniş maç özeti

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. hafta maçında Trabzonspor konuk olduğu Galatasaray'ı İstanbul'daki 14 maçtan sonra 3-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Galatasaray 0 - 3 Trabzonspor geniş maç özeti
22 Kasım 2014 Cumartesi 18:56 tarihinde eklendi, 6.479 kez okundu.
Bordo mavili ekip bu 14 maçta 4 gol kaydederken, bugün 90 dakikada 3 gol birden attı.
 
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan ve hakem Mustafa İlker Coşkun'un düdük çaldığı maçta, konuk Trabzonspor'a 3 puanı getiren golleri 58 ve 76. dakikalarda Carl Medjani ve 85. dakikada da Yusuf Erdoğan attı.
 
Bu arada Trabzonspor'da 89. dakikada sakatlanan Kevin Constant oyuna devam edemedi. Konuk ekip oyuncu değişikliği hakkını tamamladığı için mücadeleyi 10 kişi tamamladı.
 
Bu sonuçla Galatasaray 19 puanda kalırken, konuk Trabzonspor ise aldığı bu galibiyetle puanını 15'e çıkardı ve maç fazlasıyla 5. sıraya yükseldi.


İLK YARI

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. hafta maçında karşı karşıya gelen Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki maçın ilk yarısı golsüz sona erdi.
 
4. dakikada Galtasaray etkili geldi. Bu dakikada sol kanattan hızla atağa çıkan Olcan Adın, çaprazdan cezaalanına girdikten sonra vuruşunu yaptı. Savunmada Avraam Papadopoulos'a çarpan top kornere çıktı.
 
12. dakikada kazanılan serbest vuruşta topu başına geçen Galatasaray'dan Burak Yılmaz'ın serbest atışında meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.
 
16. dakikada Galatasaray etkili geldi. Bu dakikada Hakan Balta'nın pasında cezaalanı içinde topla buluşan Olcan Adın, kötü vurunca takımını bir golden etti.
 
20. dakikada gelişen Trabzonspor atağında Özer Hurmacı'nın savunmanın arkasına attığı topa hareketlenen Yusuf Erdoğan'ın kafa vuruşu üstten oyun alanı dışına gitti.
 
23. dakikada Trabzonspor'dan Özer Hurmacı'nın sağdan ortasında Kevin Canstant'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
 
25. dakikada konuk ekip etkili geldi. Bu dakikada Jose Bosingwa'nın getirdiği ve ceza sahasına yaptığı ortada topla buluşan Cardozo'nun vuruşu Yusuf Erdoğan'a çarpıp yön değiştirip kaleye yöneldi. Kaleci Fernando Muslera, son anda tehlikeyi çıkararak golü önledi.
 
39. dakikada Mehmet Ekici'nin cezaalanı dışından sert şutu kaleci Muslera'nın ellerinde kaldı.
 
41. dakikada Jose Bosingwa'nın pasında savunmanın arkasına sarkan Özer Hurmacı'nın çaprazdan vuruşunda önce Koray Günter'e ardından da yan direğe çarpan top oyun alanına geri döndü. Defansa gelen Felipe Melo tehlikeyi uzaklaştırdı.
 
45. dakikada Mehmet Ekici'nin cezaalanı dışından vuruşunu kaleci Fernando Muslera iki hamlede kontrol etti.
 
Kalan dakikalarda da gol olmayınca maçın ilk yarısı golsüz sona erdi.



İKİNCİ YARI

58. dakikada Trabzonspor öne geçti. Bu dakikada kullanılan köşe atışında Özer'in arkaya aşırdığı topu Cardozo tamamladı. Çizgi üzerinden Yekta'nın uzaklaştırdığı meşin yuvarlak cezaalanı dışına doğru açıldı. Burada topla buluşan Fatih Atik'in ortasına iyi yükselen Medjani, kafayla topu filelere gönderdi. 0-1.
 
61. dakikada Galatasaray etkili geldi. Bu dakikada Hakan Balta'nın soldan ortasında topa iyi yükselen Umut Bulut, kafayla tamamladı. Ancak meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
 
75. dakikada Cardozo'nun cezaalanı dışından sert şutunu kaleci Muslera kornere çeldi.
 
76. dakikada konuk ekip farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Özer'in kullandığı köşe atışında Papadopoulos'un indirdiği topu arka direkte topla buluşan Medjani tamamladı. 0-2.
 
84. dakikada Tarık Çamdal'ın soldan ortasında Umut Bulut'un vuruşu kaleci Fatih'te kaldı.
 
85. dakikada Trabzonspor'un üçüncü golü geldi. Bu dakikada sol kanattan atağa çıkan Yusuf Erdoğan, Sabri, Melo ve Chedjou'yu geçtikten sonra düzgün bir vuruşla kaleci Muslera'yı mağlup etti. 0-3.
 
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Trabzonspor'un 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı.