"Galatasaray bize iyi bir ders verdi"

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, farklı Galatasaray mağlubiyeti için 'Fazla konuşmak istemiyorum. Bizim adımıza çok negatif şeyler vardı." dedi. iyorum

Galatasaray bize iyi bir ders verdi
02 Şubat 2014 Pazar 22:32 tarihinde eklendi.


Takımının Galatasaray'a 6-0 farklı mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Alman hoca, Galatasaray'ın bugün kendilerine adeta ders verdiğini belirterek, "Bizim tarafımızdan pozitif söylenecek bir şey yok. Kısa bir zaman içinde golleri yedik.

Galatasaray'ı kuvvetli duruma getirdik. Defansif anlamda kuvvetli kılan unsurları sahada gösteremedik. Galatasaray bugün bize gerçekten bir ders verdi. Onları kutluyorum. Maçtaki performansımızla ilgili fazla konuşmak istemiyorum.

Çünkü çok negatif şeyler vardı. Bir hafta içinde iki tane mağlubiyet aldık. Ancak bu mağlubiyetlerden sonra ayağa kalkma durumundasınız. Bir kere yüksek skorla yenilmek birkaç kere yenilmekten daha iyidir. Buraya gelmemiş olsaydık daha iyi olurdu. Evimizde kalsaydık daha iyi olurdu." diye konuştu.

Bir gazetecinin 'Hafta içinde Galatasaray'ı iyi analiz ettik galibiyet için gidiyoruz demiştiniz. Fakat sonuç çok farklı oldu" demesi üzerine Daum, "Biz gerçekten Galatasaray'ı iyi analiz etmiştik. Galatasaray bizim beklediklerimizi sahada yaptı. Biz gerekli reaksiyonları gösteremedik." diye cevap verdi. 


CİHAN