Galatasaray Braga maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Galatasaray'ın Braga ile oynayacağı maç hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacak? İşte cevap...

Galatasaray  Braga maçı saat kaçta? Hangi kanalda?
02 Ekim 2012 Salı 09:24 tarihinde eklendi, 6.190 kez okundu.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu ikinci hafta maçında Portekiz temsilcisi Sporting de Clube Braga ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ndeki mücadele, bugün saat 21.45’te başlayacak. Karşılaşma Star TV'den canlı yayınlanacak

 
Arena'da bir ilk
 
Türkiye’ye Avrupa’dan kupa getiren tek futbol takımı olan Galatasaray, Ocak 2011’de açılan Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ndeki ilk UEFA Şampiyonlar Ligi maçında SC Braga’yı konuk edecek. Son olarak 2010-2011 sezonu UEFA Kupası’nda Ukrayna temsilcisi Karpaty Lviv’i Ali Sami Yen Stadı’nda ağırlayan sarı kırmızılılar, mücadeleden 2-2’lik eşitlikle ayrılmıştı.
 
Sahasındaki son Şampiyonlar Ligi maçını 5 Aralık 2006’da Olimpiyat Stadı’nda Liverpool’la oynayan Cim-Bom 2 bin 126 gün sonra hasreti bitirecek.
 
Fatih Terim ise 9 yıllık aranın ardından İstanbul’da Devler Ligi heyecanı yaşayacak. Terim, 3 bin 216 gün önce en son 2 Aralık 2003’te Juventus’u 2-0 yendikleri maçta görev yapmıştı.
 
Kırmızı Arena
 
Öte yandan Galatasaray taraftar grubu Ultraslan'ın 15 gündür bu maç için özel bir hazırlık yaptığı öğrenildi. Her özel organizasyonda olduğu gibi bütün gece Türk Telekom Arena'da çalışan Ultraslan'ın muhteşem bir görsel şova imza atacağı belirtildi. Gecenin konsept rengi ise kırmızı olacak.
 
İşte muhtemel 11'ler
 
Galatasaray: Muslera - Eboube, Semih, Dany, Hakan Balta - Aydın, Melo, Selçuk, Amrabat - Burak Umut
 
Braga: Beto - Baiano, Douglao, Nuno, İsmaily - Amorim, Custodio, Viana, Alan - Eder, Barbosa