Galatasaray Burak ve Umut'ta ısrarlı

Galatasaray'ın transfer politikasını yabancı kontenjanı belirleyecek.

29 Mayıs 2013 Çarşamba 18:02 tarihinde eklendi.
Başkan Ünal Aysal ile Fatih Terim'in görüşmesinde Burak Yılmaz için teklifte bulunması beklenen Fiorentina'ya olumsuz yanıt verileceği öğrenildi. İtalyan kulübünün ön görüşmelerde Burak Yılmaz'ın bonservisi için 12 milyon Euro'luk bir teklifte bulunacağı ileri sürüldü.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın bu rakamın 15 milyon Euro'ya çıkarılması halinde bile Burak Yılmaz'ı kesinlikle elden çıkarmayacaklarını teknik direktör Fatih Terim'e iletti. 
 
Galatasaray, 3+1 yıl daha mukavelesi olan Burak Yılmaz'ın gerekirse sözleşmesini yenileyerek, transfer söylentilerine nokta koyacak. Sarı kırmızılı kulüp bu arada Umut Bulut'un bonservisini almak amacıyla kulübü Toulouse ile masaya oturacak. Ancak başkan Ünal Aysal'ın bu transferi 1- 1,5 milyon Euro arasında bir rakama gerçekleştirmek istediği, bu nedenle görüşmelerin uzayabileceği iddia edildi.
 
AYSAL LİSTE OLUŞTURMAKTA ZORLANIYOR
 
Galatasaray'da 22 Haziran'da gerçekleşecek olağanüstü seçime doğru çalışmalarını sürdüren başkan Ünal Aysal'ın liste oluşturmakta zorluk çektiği öğrenildi.

Ünal Aysal'ın, 2. başkanlık teklif ettiği Alp Yalman'ın bu teklifi kabul etmemesinden sonra aynı teklifle görüştüğü Mehmet Cansun ve Doğan Hasol'dan da olumsuz yanıt olduğu öğrenildi. Sarı kırmızılı camiada Ünal Aysal'ın seçim kararı alması hala şiddetle tartışılırken, seçime katılma oranının da çok düşük olacağı ileri sürülüyor. 

DHA