"Galatasaray derbisine hazırız"

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek Beşiktaş'ta çalışmalar basına kapalı sürerken kulüp televizyonuna konuşan Ramon Motta, Galatasaray derbisine hazır olduklarını söyledi.

20 Eylül 2013 Cuma 22:53 tarihinde eklendi.


Takım olarak çok iyi çalıştıklarını ve maç saatini heyecanla beklediklerini belirten Ramon Motta, zorlu bir Galatasaray derbisine çıkacağının hatırlatılması üzerine, "Önemli ve zor bir maç oynayacağız. Her futbolcu bu tür maçları iple çeker. Kendimi takıma adapte olmuş hissediyorum. Bütün arkadaşlarıma bana yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Takım olarak Galatasaray maçına hazırız." diye konuştu.

Yanında Julien Escude ve Tomas Sivok ikilisinin oynadığı, önünde Olcay Şahan'ın bulunmasına alışıp alışmadığını sorulması üzerine ise Ramon Motta, "Bunlarla uyumun çok iyi. Escude İspanyolca konuştuğu için iyi anlaşıyoruz. Sivok kaptanımız bize sahip çıkıyor. Saha içi ve dışında iletişimimiz çok iyi. Olcay ile göz göze bile anlaşabiliyoruz. Saha içindeki gelişimimden memnunum." diye cevap verdi.

İstanbul hakkında neler söylemek istediği sorulan Ramon Motta, "İstanbul’a alışmamak mümkün değil. Çok güzel bir şehir. Trafiğe gelince zaten Brezilya’da bu ve daha fazlasını yaşıyordum. Buradaki yaşantımdan son derece mutluyum." cevabını verdi.


CİHAN