Galatasaray elinden kaçırmış

Dünyanın şuan en popüler oyuncularından olan Falcao, 4 sene önce bir başka yıldız oyuncu Pastore ile birlikte Florya’nın kapısından dönmüş

Galatasaray elinden kaçırmış
05 Ocak 2013 Cumartesi 13:09 tarihinde eklendi.

 

2009'da G.Saray'ı çalıştıran Bülent Korkmaz, o dönem Arjantin'de top koşturan Falcao ve Pastore'yi istedi. Oyuncular ile kulüpleri ikna edildi. Ama yönetici Adnan Sezgin "Carrusca'dan ağzımız yandı" deyince vazgeçildi...
 
İşte Falcao işte gerçekler:
 
Tarih Mayıs 2009. Yer Florya Metin Oktay Tesisleri... Dönemin Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, oyuncu izlemesi için Arjantin'e gönderdiği eski takım arkadaşı Taner Apak ile bir araya geliyor. Apak'ın ajandasından iki oyuncunun ismi çıkıyor: Radamel Falcao ve Javier Pastore.
 
ADNAN SEZGİN İKİ YILDIZI VETO ETTİ
"Bir daha bu riske giremem"
 
'Her şey tamam' derken, dönemin Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin devreye giriyor ve Korkmaz-Apak ikilisine şunları söylüyor: "3 sene önce Arjantin'den büyük ümitlerle hemen hemen aynı paralara Carrusca'yı aldık, 1 maç bile verim alamadık. Ağzımız çok yandı. Bir daha bu riske giremem."
 
G.SARAY ARTIK İSTESE DE ALAMAZ!
Ve Falcao-Pastore transferi yatıyor, olan Galatasaray'a oluyor! 2009 yazında Galatasaray'a gelmeyen Falcao, 3 milyon euro bonservis karşılığında Porto'ya imza atıyor. Portekiz ekibini lig ve Avrupa'da şampiyonluklara taşıyan Kolombiyalı forvet, çok değil 2 sene sonra değerini 13'e katlayarak 40 milyon euroya Atletico Madrid'e gidiyor. Pastore'nin kariyerinin de Falcao'dan pek farkı yok. Arjantinli yıldız, 4.7 milyon euroya transfer olduğu Palermo'dan 2011 yazında 43 milyon euroya PSG'ye geçiyor.
 
Kaynak: AMK