Galatasaray Gökhan Töre'nin peşinde

Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Hamburger SV, milli futbolcu Gökhan Töre'yi bırakmak istemiyor.

Galatasaray Gökhan Törenin peşinde
29 Aralık 2011 Perşembe 13:07 tarihinde eklendi, 3.203 kez okundu.

 

Bild gazetesinin internet sayfasında yer alan haberde, Gökhan Töre'nin bu yaz FC Chelsea'nın yedek takımından Hamburger SV'a transfer olduğunda henüz tanınmadığını ancak şimdi Avrupa'nın büyük kulüplerinin not defterinde yer aldığı belirtilerek "Galatasaray Gökhan Töre'nin peşinde" ifadesini kullanıldı.
 
Gökhan Töre'nin Hamburger SV'da 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunduğuna dikkati çekilen haberde, buna rağmen Galatasaray'ın Gökhan Töre'yi  hemen transfer etmek istediği belirtildi.
 
Bu sezon iyi bir çıkış yakalayan Gökhan Töre'nin transfer edildiğinde Hamburger SV'ın 23 yaş altı takımında oynamasının planlandığı ancak genç oyuncunun profesyonel takımda mükemmel bir ilk yarı oynadığı ifade edilen haberde, Gökhan Töre'nin 7 asist ile takımın en fazla gol hazırlayan oyuncusu olduğu ve piyasa değerinin bugün 2 milyon avro olduğu kaydedildi.
 
Bir kulübün, bu paranın 2 veya 3 katını getirmesi durumunda da Hamburger SV'ın genç yeteneği satmak istemediği ifade edilen haberde, kulübün sportif direktörü Frank Arnesen'in Gökhan Töre'nin sözleşmesini yakın bir zamanda önceden uzatarak uzun süre kulübe bağlamak istediği belirtildi.
 
Gökhan Töre'nin Bundesliga'da kendisini hızlı bir şekilde ispatladığını belirten Arnesen, Gökhan Töre'nin danışmanı ile anlaştıklarını ve Gökhan'ın sözleşmesinin uzatılması konusunda şubat ayı sonunda veya mart ayı başında görüşme yapacaklarını kaydetti.
 
Gökhan Töre'nin danışmanı Bektaş Demirtaş da Gökhan Töre'nin Galatasaray'a imza attığı yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını bildirdi.