"Galatasaray ile her yerde oynarız"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Süper Lig'de 4 Ocak'ta oynanacak olan Galatasaray ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda da oynayabileceklerini söyledi

Galatasaray ile her yerde oynarız
22 Aralık 2014 Pazartesi 22:07 tarihinde eklendi.

Vodafone Arena'da düzenlenen yılbaşı etkinliğinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Orman, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman ilk olarak inşaat halindeki Vodafone Arena'nın bitmesinin önemine dikkati çekerek, "Son Çaykur Rizespor maçında hasılatımız çok düşüktü. Her haftayı bir deplasmada oynar gibi geçirirken. Transferleri ve stadı finanse ederken inşallah şu stadı bitirirken tüm gayretimiz bu yönde.

Başkan Fikret Orman, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat'ın "Beşiktaş Tottenham ile Olimpiyat Stadı'nda oynadı. Bizim maçı da pekala orada oynayabiliriz" açıklamalarının sorulması üzerine ise, "Bizim Galatasaray ile yüz yılı aşkın bir dostluğumuz var. Biz Atatürk Olimpiyat Stadı’nda da her yerde de Galatasaray ile oynarız. Mesele bu değil. Galatasaray’da yeni başkanının ilk söyleminde olduğu gibi ‘Biz dost camialarız Beşiktaş’a her konuda yardımcı olmaya çalışırız’ ifadelerini tutarlı olarak devam etmesini dilerdim. Başkanın o çizgide ve o tutarlılıkta olmaması beni üzdü o kadar." cevabını verdi.

Orman son olarak sözleşmesi bu sene sona erecek olan futbolcuların durumlarının sorulmasına da, "Beşiktaş parası bereketli bir kulüptür. Her oyuncumuz da biz de oynamaktan gurur duyarlar. Paraya bakıp da gelinecek bir kulüp değildir. Mustafa Pektemek, Ersan, Atiba ve Veli çok sevdiğimiz oyunculardır, bizde kalmasını istiyoruz. Tekliflerde de bulunduk değerlendirmelerini bekliyoruz. Gitmek isteyen varsa da söylenecek bir şey yok." dedi.

Öte yandan Vodafone Arena'dan loca satın alanlar, kulüp çalışanları ve basın mensupları statta yapılan bir etkinlikle yılbaşını şimdiden kutladı. Organizasyonda müzik eşliğinde ışık gösterileri yapıldı.
 


CİHAN