Galatasaray Juventus maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray, Juventus'u deplasmanda yenip taraftarına zafer yaşatmak istiyor. Peki Galatasaray Juventus maçı saat kaçta? Galatasaray maçı hangi kanalda? Cevabı haberimizde

Galatasaray Juventus maçı saat kaçta hangi kanalda?
02 Ekim 2013 Çarşamba 10:58 tarihinde eklendi, 1.301 kez okundu.
Galatasaray, Juventus'u deplasmanda yenip taraftarına zafer yaşatmak istiyor. Sarı-kırmızılılar'la İtalyan ekibi arasındaki maç saat 21:45'te başlayacak ve D-Smart'tan canlı olarak yayınlanacak. 
 
Juventus Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Macar hakem Viktor Kassai yönetecek. 
 
MANCINI 'NİN İLK SINAVI 
Galatasaray ile pazartesi günü 3 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Roberto Mancini, takımın başında ilk maçına çıkacak. Teknik direktör Fatih Terim'in görevden alınmasından sonra takımdan ayrılıp ayrılmayacağı belli olmayan yardımcı antrenör Claudio Tafferel de yedek kulübesinde yer alacak. 
 
BURAK KENARDA AYDIN SAHADA 
Sarı-kırmızılı takım maç için son antrenmanını Juventus Stadı'nda yaptı. Mancini çalışma sırasına oyuncularını sahada topladı ve 5 dakika süren kısa bir toplantı gerçekleştirdi. 
 
Mancini'nin antrenmanda Aydın Yılmaz'a as kadroda yer vermesi dikkat çekti. Aydın'ın Juventus karşısında ilk 11'de yar almasına kesin gözü ile bakılıyor. Mancini'nin Drogba'yı da tek forvet oynatması ve Burak Yılmaz'ı yedek soyundurması bekleniyor. 
 
Bu arada Juventus da Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Vinovo Tesisleri'nde gerçekleştirien son antrenmanı tempolu geçti. İtalyan ekibinde sakatlığı bulunan Arjantinli golcü Tevez'in oynayıp oynamayacağı maç saati belli olacak. 
 
5. RANDEVUDA DENGE BOZULACAK MI? 
Galatasaray ile Juventus 5. kez karşı karşıya gelecek. Daha önceki 4 mücadelede taraflar 1'er galibiyet alırken, 2 maç berabere bitti. Galatasaray 6, Juventus 5 gol attı. Juventus maçı ile İtalyan ekiplerle 21. kez karşılaşacak sarı-kırmızılı takım, Çizme'de hiç galip gelemedi. 
 
İtalyanlar'a karşı 6 galibiyetinin 5'ini İstanbul'da, 1'ini Köln'de alan Galatasaray, 7 kez rakiplerine yenildi, 7 maçı da berabere bitirdi. Galatasaray, Juventus mücadelesi ile Avrupa Kupaları'nda da 249. kez sahaya çıkacak. 
 
MUHTEMEL 11'LER 
Galatasaray Ve Juventus'un karşılaşmaya çıkmaları beklenen muhtemel 11'leri şöyle; 
 
JUVENTUS 
Buffon, Bonucci, Barzagli, Chellini, Lichsteiner, Pogba, Vidal, Pirlo, Asamoah, Vucinic ve Quagliarella. 
 
GALATASARAY 
Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Riera, Selçuk, Melo, Aydın, Sneijder, Bruma ve Drogba.