Galatasaray maç hazırlıklarına devam etti

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında İstanbul BBSK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, milli takımlarda bulunan oyuncularından yoksun olarak devam etti.

Galatasaray maç hazırlıklarına devam etti
21 Mart 2013 Perşembe 18:47 tarihinde eklendi, 1.078 kez okundu.

 

 
Antrenmanın ilk bölümünde Galatasaraylı futbolcular düz koşu ve ısınma, açma-germe hareketleri yaptı. Ardından dar alanda pas ve pres çalışması gerçekleştirildi. Antrenman daha sonra tam saha ve dar alanda topla yapılan fiziğe yönelik çalışmalarla devam etti.
 
Ana bölümünde yapılan dar alanda çift kale maç sonrası performans uzmanı Scott Piri yönetiminde futbolcular, fiziksel çalışma yaptı.
 
Johan Elmander tedavisinin ardından takımdan ayrı sahada çalıştı.
 
Antrenmanda A Milli Takımda bulunan Hamit Altıntop, Semih Kaya, Umut Bulut, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, A2 Milli Takımına çağrılan Emre Çolak, Uruguay Milli Takımına davet edilen Fernando Muslera, Fas Milli Takımı kadrosunda bulunan Nordin Amrabat, Hollanda Milli Takımına çağrılan Weslej Sneıjder ve Kamerun Milli Takımına davet edilen Dany Nounkeu yer almadı.
 
Galatasaray, 27. haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını saat 10.30’de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

CİHAN