"Galatasaray test maçı olacak"

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Galatasaray maçının kendilerini test etmeleri adına önemli olduğunu söyledi.

16 Eylül 2013 Pazartesi 19:23 tarihinde eklendi.


Yarın akşam Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynanacak karşılaşma öncesinde Türk Telekom Arena Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına katılan İtalyan teknik adam, takımın yeni transferlerinden 'Bale'yi nerede oynatacaksınız?' sorusuna "Her alanda oynatayabilirim. Onun için neresi iyiyse orada oynatabilirim." cevabını verdi.

Bir gazetecinin "Casillas yarın oynayacak mı?" soruna tecrübeli hoca, "Kaleciler arasında büyük rekabet var. Aralarındaki rekabet onları daha iyi yapıyor. Casillas'ın Şampiyonlar Ligi'nde tecrübesi oldukça fazla. Bundan dolayı bir adım öne çıkıyor. Ben ona güveniyorum. La Liga'da Diego Lopez, Şampiyonlar Ligi'nde Casillas oynamaya devam edecek." diye cevap verdi.

Türk asıllı Mesut Özil'in takımdan ayırlaması sonucunda Real Madrid'in güç kaybedip kaybetmediği soruya ise İtalyan hoca, "Bizi herhangi bir şekilde etkilemedi. Bizim takımda çok iyi oyuncular var." diye cevapladı

Ancelotti, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile aralarında bir sorun olduğu şeklindeki iddialara ise "Benim Fatih Terim ile aramda hiçbir sorun yok. Fatih Terim çok deneyimli bir teknik adam. Aramızda sıkıntı yok." diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, Galatasaray maçının kendilerini test etmeleri adına önemli bir sınav olacağını ve Şampiyonlar Ligi'nde neler yapacaklarını görübilecekleri bir karşılaşma olacağını kaydetti.


CİHAN