Galatasaray, Tolgay’ı yakın takibe aldı

Hamburg’un 23 yaşındaki ortasaha oyuncusu Tolgay Arslan’ı ara transfer döneminde kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, geçen hafta Alman kulübüne resmen başvurdu.

Galatasaray, Tolgayı yakın takibe aldı
15 Ocak 2014 Çarşamba 21:12 tarihinde eklendi.


Galatasaray’ın İtalyan teknik direktörü Mancini, Bundesliga ekiplerinden Hamburger SV’ın ortasaha oyuncusu Tolgay Arslan'ı yakın takibe aldı. Kadrosuna katmak istediği ve ciddi teklifler sunduğu Türk Milli Takım oyuncusu Hakan Çalhanoğlu’dan netice alamayan sarı-kırmızılılar, şimdi de gözünü köklü takımın diğer Türk yeteneği Tolgay Arslan’a çevirdi.

Galatarsaray’ın yurtdışı sorumlusu Erdal Keser, Alman Bild gazetesine yaptığı açıklamda, "Teknik direktörümüz Mancini, 23 yaşındaki Tolgay Arslan’ı kadrosunda görmekten mutluluk duyacağını bildirdi." dedi.

HAKAN’IN İMZASI ERTELENDİ

Geleceğin yıldız adaylarından 19 yaşındaki Hakan Çalhanoğlu ise geçtiğimiz günlerde kulübü Hamburg ile sözleşme yenileyerek geleceğini Bundesliga’da devam edeceğini belirtmişti. Fakat en son gelen haberlere göre sözleşme resmiyet kazanmamış ve şuan için beklemeye alınmış. Önümüzdeki haftalarda bu konuda net bir gelişmenin olacağı belirtildi.


CİHAN