Galatasaray'a çifte müjde

Galatasaray, Hamit Altıntop ile Kaiserslautern forması giyen Olcay Şahan'ın menajerlerini İstanbul'a çağırarak el sıkıştı

Galatasaraya çifte müjde
29 Mayıs 2012 Salı 09:42 tarihinde eklendi, 1.333 kez okundu.

 

Yurt içindeki fiyatların yüksek olmasından dolayı bütün dikkatini Avrupa’da top koşturan Türk futbolculara çeviren Galatasaray’dan çifte müjde geldi.
 
Sarı-kırmızılılar transferde dün önemli adımlar attı ve uzun süredir peşinde olduğu Hamit Altıntop ile Kaiserslautern forması giyen Olcay Şahan’ın menajerlerini İstanbul’a çağırarak anlaşma sağladı.
 
Yönetimin listesinin başında bulunan Hamit Altıntop’un İranlı menajeri Reza Fezali İstanbul’a gelerek dün Teknik Direktör Fatih Terim ve Futbol Komitesi üyeleri ile masaya oturdu. Real Madrid’in 29 yaşındaki Türk oyuncusuna senelik 3.5 milyon Euro vermeyi kabul eden sarı-kırmızılıların İspanyol ekibinin konuyla ilgili tavrının netleşmesini beklediği öğrenildi.
 
Menajer Fezali İstanbul’da bulunduğunu doğrularken “Görüşmeler sürüyor. Hafta sonuna kadar bir neticeye varırız” diyerek transferde mesafe kat ettiklerini ima etti.
 
OLCAY ŞAHAN TAMAM, KULÜBÜ SIRADA
 
Galatasaray, Bundesliga’dan düşen Kaiserslautern’in Türk yıldızı Olcay Şahan’ın transferinde de mutlu sona yaklaştı. Başarılı futbolcunun ağabeyi ve menajeri Osman Şahan’ın İstanbul’da masaya oturduğu Bülent Tulun ile her konuda anlaştığı ve işin sadece kulüpler arasındaki görüşmeye kaldığı ortaya çıktı.
 
Kaiserslautern’de geçen sezonun tamamına yakınında forma giyen Olcay’ı beğenen Fatih Terim’in de, iki ayağını kullanan ve orta sahanın solunda oynama özelliğine sahip olan genç oyuncudan çok umutlu olduğu öğrenildi.
 
Hamit Altıntop’tan sonra Olcay Şahan’ın transferinde de sadece detaylara kalan sarı-kırmızılı kulübün, yurt dışındaki Türk oyuncularla ilgili çalışmalarının yoğunluk kazanacağı bildirildi.
 
GİROUD'YA GALATASARAY DA TALİP
 
Fransa’nın sürpriz şampiyonu Montpellier’de forma giyen golcü oyuncu Olivier Giroud’un, Fenerbahçe’den sonra Galatasaray’ın da transfer listesine girdiği ileri sürüldü.
 
İtalyan gazeteleri bu sezon 36 lig maçında 21 gol atarak tarihi şampiyonlukta büyük pay sahibi olan 25 yaşındaki Giroud için Montpellier’in 20 milyon Euro bonservis bedeli isteyeceği ifade edildi.