Galatasaray'a Diarra teklifi

Galatasaray yönetimi, Hamit ve Nuri için Real Madrid'in kapısını çaldı, ilginç bir öneriyle karşılaştı

Galatasaraya Diarra teklifi
18 Mayıs 2012 Cuma 15:27 tarihinde eklendi, 1.436 kez okundu.

 

Galatasaray yeni sezon öncesi renklerine katmak istediği yıldızlar Hamit Altıntop ve Nuri Şahin için kapısını çaldığı Real Madrid Kulübü’nden olumlu yanıt alırken, hiç beklemediği bir teklifle karşılaştı.
 
İspanyol yöneticilerin ellerinden çıkarmayı düşündükleri Lassana Diarra’yı da Aslan’a önerip “Diarra’yı almayı düşünür müsünüz?” dedikleri öğrenildi. 
 
Geçen sezon başında da Galatasaray'ın gündemine gelen, ancak yüksek ücreti nedeniyle teknik direktör Fatih Terim’in veto ettiği tecrübeli oyuncu için bu kez şartların daha uygun olduğu öğrenildi.
 
Real Madrid’ten yıllık 4.5 milyon Euro alan yıldızın, aynı şartlarda Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı, Real’in de 8 milyon Euro’luk bonservis bedeli konusunda indirim yardıma hazır olduğu bildirildi.
 
MELO OLMAZSA DİARRA GELECEK
 
Fatih Terim’in istemesi halinde kısa süre içinde Lassana Diarra transferinin bitebileceği kaydedildi.
 
Juventus’tan kiralanan Felipe Melo ile yollarını ayırmaya karar veren yönetime, sambacının yerini yine dünyaca ünlü bir yıldızla doldurma ihtimali böylece belirmiş oldu.
 
Hamit Altıntop ve Nuri Şahin için de 24 Mayıs’ta Türkiye’ye gelecek meslektaşı Jose Mourinho ile konuşacak olan Fatih Terim’in, Hamit’i bonservissiz, Nuri’yi de 1 yıllığına kiralık olarak almak için söz kesmeye çalışacağı belirtiliyor.
 
Bu arada Galatasaray’a transfer olacağı söylenen Nuri ve Hamit konusunda İspanyol gazeteleri, teklif almaları durumunda İspanya’da kalmak istediklerini ileri sürdü. Nuri’ye Malaga, Hamit’e ise Espanyol’un talip olduğunu yazıldı.