"Galatasaray'a elendik, üzgünüz"

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a elendikleri için üzgün olduklarını ve artık kendi liglerine devam edeceklerini söyledi.

18 Aralık 2013 Çarşamba 21:46 tarihinde eklendi.


Takımının Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a 4-0 yenilerek elendiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Ertekin, "Trabzonspor'u eledikten sonra buraya büyük bir iddia ile gelmiştik. Gelirken de Galatasaray'ı eleriz diye düşünmüştük. Penaltı ile geriye düşüncü ikinci yarı beraberliği yakalamak için risk aldık. Ancak ikinci golden sonra koptuk. Üzgünüz, artık kendi ligimizde devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Penaltı pozisyonu için neler söyleyeceksiniz?" sorusuna ise tecrübeli hoca, "Kendi ligimizde oynadığımız son 8 maçta bizim kalemize 7 tane penaltı atıldı. Biz konuştukça penaltılar çalınıyor. Demek ki hakem bu gece de öyle görmüş yapılacak bir şey yok." şeklinde cevap verdi.

Basın toplantısına katılan Murat Sözgelmez ise "Söylenecek fazla bir şey yok. Galatasaray ile mücadele etmek zor oldu. Basit hatalar yapınca golleri yerseniz yenilirsiniz." dedi.

Aykut Çeliker de, "Trabzonspor'u güzel bir futbol oynayıp elemiştik. Bu kadar basit golleri yiyince mağlup olduk. Kendi ligimize bakacağız." ifadelerini kullandı.


CİHAN