"Galatasaray’a kupa kazandıracağım"

Galatasaray’ın Fildişili oyuncusu Emmanuel Eboue, dünkü maçta Nijerya’ya yenildiklerini belirtip, “Bu sefer ülkeme kupayı kazandıramadım, Galatasaray’a dönüyorum. Ümit ediyorum Yaratıcım bu yıl bana kupayı Türkiye’de nasip eder.” dedi.

Galatasaraya kupa kazandıracağım
04 Şubat 2013 Pazartesi 22:05 tarihinde eklendi, 1.171 kez okundu.

 

Fildişi medyasına konuşmayan Eboue, adı Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan takım arkadaşı Kolo Toure’nin ricası üzerine Afrika Uluslar Kupası’ndan ayrılırken Johannesburg Oliver Tambo Havaalanı’nda Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) konuştu.

Eboue, “Çok büyük hayal kırıklığı yaşadık. Elimizden geleni yaptık ancak yaratıcımız kupayı başka takıma uygun görmüş. Nijerya’ya yenildik, kendimi hiç iyi hissetmiyorum şu anda” dedi. 
 
Johannesburg’tan direk İstanbul’a uçacağını söyleyen Eboue sözlerini şöyle tamamladı: “Dinlenmek istiyorum, bir an önce aileme kavuşmak istiyorum, başka bir şey düşünmek istemiyorum. 2005’ten beri ülkem için top koşturuyorum. Bu sefer ülkeme kupayı kazandıramadım, Galatasaray’a dönüyorum. Ümit ediyorum Yaratıcım bu yıl bana kupayı Türkiye’de nasip eder.”
 
Cihan’a konuşan Kolo Toure ise, “Galatasaray’a tranferim ile ilgili henüz kesin bir şey yok. Bekliyoruz” dedi. 
 
Fildişi’nin Trabzon’da oynayan güleryüzlü oyuncusu Souleymane Bamba ise, “İyi oynayamadık kaybettik. Artık Sivasspor ve ardından Fenerbahçe maçlarına yoğunlaşacağım” dedi. 
 
Galatasaray'ın süper transferi Didier Drogba ise yarın Fildişi'ne uçacak.

CİHAN