Galatasaray'da büyük şok!

Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı Umut Bulut bu sezonki alacağının tamamını istiyor. Tecrübeli futbolcunun, "Eğer Galatasaray beni göndermek istiyorsa yıllık ücretim olan 1 milyon 850 bin Euro'yu ödemeli" diye mesaj gönderdiği iddia edildi.

Galatasarayda büyük şok!
27 Temmuz 2016 Çarşamba 13:12 tarihinde eklendi.
Galatasaray'da, Tarık Çamdal'ın ardından Umut Bulut da kazan kaldırdı. Jan Olde Riekerink tarafından kadro dışı bırakılan golcü oyuncu, menajeri Ali Egesel aracılığıyla yönetime takımdan ayrılmaya niyeti olmadığını iletti.
 
GİTMEK İÇİN PARASINI İSTİYOR
A2 takımıyla idmanlara çıkmayı kabul eden tecrübeli oyuncu, G.Saray'ın kendisini göndermek istiyorsa 1 milyon 850 bin euro'luk ücretinin tamamının ödenmesi gerektiğini bildirdi. Taraftara bir türlü kendisini kabul ettiremeyen Umut Bulut, Jan Olde Riekerink tarafından Olcan Adın, Tarık Çamdal ve Endoğan Adili ile birlikte Danimarka kampı öncesi kadro dışı kalmıştı.
 
MENAJERİ AÇIKLAMIŞTI
Galatasaray ile 1 yıllık daha kontratı bulunan tecrübeli oyuncunun menajeri Ali Egesel yaptığı açıklama ile , yönetime net mesaj verirken; bu uygulamanın tek taraflı olduğunu söylemişti. (Sporcope)