Galatasaray'da Hakan Balta krizi

Galatasaray'ın sol beki Hakan Balta, sakatlığı nedeniyle önümüzdeki günlerde bıçak altına yatabilir.

Galatasarayda Hakan Balta krizi
24 Temmuz 2012 Salı 11:39 tarihinde eklendi, 1.084 kez okundu.

 

Galatasaray'ın milli oyuncusu Hakan Balta, takımın eski doktoru Burak Kunduracıoğlu'nun verdiği bir karardan dolayı isyan etti.
 
Milli oyuncu, Fenerbahçe ile oynanan Spor Toto Süper Final maçında sakatlanmıştı. Maçtan sonra kulüp doktorunun yaptığı kontrolde ise ameliyata gerek olmadığı görülmüş ve oyuncusunun sadece dinlenmesine karar verilmişti.
 
Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da antrenmanlar sırasında Hakan Balta'nın zorlandığı kondisyoner Scott Piri tarafından tespit edildi ve milli oyuncunun ameliyat olabileceğini belirtti. Bu duruma tepki gösteren başarılı oyuncu ise, yaptığı açıklamada, "Madem ameliyat olacaktım, neden iki buçuk ay bekledim? Mayıs ayında ameliyat olsam şimdi hazırdım. Şimdi ameliyat olursam dönüşüm ekim ayını bulacak ve formamı kaybedeceğim" sözlerini kullandı.
 
Hakan Balta'nın ameliyat olma ihtimalini göz önünde bulunduran Galatasaray yönetimi ise transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Sol beke takviye arayışı içinde olan Fatih Terim'in, Mainz 05 forması giyen gurbetçi oyuncu Malik Fathi'nin alınması için yönetime talimat gönderdiği de gelen haberler arasında.
 
(Sabah)