Galatasaray'da hedef Podolski

Galatasaray'da, tüm gözler Lukas Podolski transferine çevrildi. Alman oyuncu ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan sarı-kırmızılı yönetim, Köln ile pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor.

Galatasarayda hedef Podolski
20 Ağustos 2011 Cumartesi 23:36 tarihinde eklendi, 1.273 kez okundu.

 

Uzun süredir dünya çapında bir golcü arayan Galatasaray, Drogba, Forlan, Adebayor gibi isimlerin maliyetinin çok yüksek olması nedeniyle, yol haritasını değiştirdi ve rotayı tekrar Lukas Podolski'ye çevirdi.
 
Abdel Kader Keita'nın transferinden vazgeçen Galatasaray yönetimi, Bundesliga ekiplerinden Köln'ün formasını giyen Lukas Podolski'yi renklerine katmak için çalışmalarına hız verdi.
 
Galatasaray kurmayları, Bundesliga'da, Köln'ün bu hafta Kaiserslautern ile oynadığı maçın kadrosuna alınmayan yıldız oyuncu için, Alman ekibin yetkilileri ile masaya oturacak. Yöneticiler bu görüşmenin ardından, Podolski'ye hafta başında resmi imzayı attırmayı planlıyor.
 
Zira yıllık 3.5 milyon eurodan, 4 yıllık sözleşme önerilen Alman yıldız ile büyük ölçüde anlaşma sağlanmış durumda.
 
FORLAN VE DROGBA DÜŞÜK OLASILIK 
Radamel Falcao transferi ile Atletico Madrid'den ayrılması neredeyse kesinleşen Diego Forlan içinse, sarı-kırmızıların önünde Inter engeli bulunuyor. Samuel Eto'yu, Rus ekibi Anzi Mohaçkale'ye gönderen İtalyan ekibi, bir süredir beklettiği Forlan'ı yeniden gündemine aldı.
 
Uruguaylı futbolcunun menajeri, Inter'in teklifini görmeden, diğer kulüpler ile görüşmeye sıcak bakmıyor.
 
Galatasaraylı yöneticiler, Peter Kenyon aracılığıyla, Didier Drogba transferi konusunda da nabız yokluyor. Ancak bu aşamada, Drogba'nın Galatasaray forması giyme olasılığı düşük görünüyor.

NTVSPOR