Galatasaray'da istifa depremi!

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, olağanüstü toplantının ardından yaptığı açıklamada, Adnan Sezgin'in camianın daha fazla zarar görmemesi adına istifasını sunduğunu, kendisinin de bunu kabul ettiğini açıkladı.

Galatasarayda istifa depremi!
03 Mart 2011 Perşembe 20:51 tarihinde eklendi, 1.592 kez okundu.

 

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, bu gece yapılan olağanüstü toplantının ardından basın toplantısı düzenledi. Polat, alınan başarısız sonuçların en çok kendilerini üzdüğünü ve Sportif Direktör Adnan Sezgin'in istifa ettiğini açıkladı.
 
"ALINAN SONUÇLAR EN ÇOK BİZLERİ ÜZÜYOR"
Adnan Polat yaptığı açıklamada, "Galatasaray'ın aldığı sonuçlar en çok bizleri üzüyor. Teknik personel, idareciler, futbolcular, kısacası herkes çok üzgün... Taraftarımızı ve camiamızı üzdüğümüzü biliyoruz. Ancak futbolda böyle şeyler oluyor. Kötü bir dönemden geçiyoruz. Topun 5 cm aşağı ya da yukarı değmesi sonucu değişik şeyler konuşuyoruz. Futbol bu yüzden bu kadar seviliyor. Galatasaray taraftarı bilsin ki mücadelemiz son maça kadar sürecek. Ancak futbolcularımızın üstünde büyük bir baskı var. Taraftarların 5. dakikada ıslıklaması oyuncuların psikolojisini bozuyor. Galatasaray, ligin şampiyonluğunu belirleyecek olan takım. Bu yüzden mücadelemiz aynı ciddiyetle devam edecek. Galatasaray'da hedefler bitmez" şeklinde konuştu. 
 
"ADNAN SEZGİN İSTİFA ETTİ, BEN DE KABUL ETTİK"
Camiadan destek beklediklerini belirten Polat, "Camiamızdan destek bekliyoruz. Medya'dan da takip ediyoruz. Maalesef rahat bırakılmıyoruz. Her gün yeni bir kriz çıkartılıyor, yeni bir açıklama yapılıyor" dedi.
Adnan Sezgin'in istifa ettiğini açıklayan Polat, "Sportif direktör Adnan Sezgin bugün bana gelerek Galatasaray'ınn daha fazla zarar görmemesi adına istifasını sundu. Ben de Adnan Sezgin'in istifasını kabul ettim. Adnan Sezgin, hiç hak etmediği bir muamele gördü ve günah keçisi ilan edildi. Kendisine verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrası Galatasaray için daha hayırlı olur" ifadelerini kullandı.
 
NTV Spor