Galatasaray'da Reyes transferi

Atletico Madridli yöneticiler, Alliance ortaklığı toplantısı sırasında Beşiktaşlı Düren ve Küçükemre’ye “G.Saray, Reyes’in transferi için bastırıyor. Kulüple anlaştık. Jose de İstanbul’a gitmeye artık sıcak. Ocak ayında resmi imzalar atılacak” dedi

Galatasarayda Reyes transferi
11 Aralık 2011 Pazar 11:51 tarihinde eklendi, 1.030 kez okundu.

 

Galatasaray, sezon başından beri renklerine katmak için yoğun çaba harcadığı, hatta Atletico Macdrid Kulübü ile anlaşmasına karşın futbolcu Jose Antonio Reyes’in ‘gelmek istememesi’ nedeniyle son anda vazgeçtiği transferi Ocak’taki ara transfer döneminde bitirmek üzere olduğu ortaya çıktı. 
 
Beşiktaş yönetiminden Mete Düren ve Doğan Küçükemre’nin katıldığı, futbolun ‘G8’i olarak adlandırılan Alliance ortaklığı için geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen toplantıda Atletico Madridli yöneticiler, Siyah-Beyazlılar’a “Galatasaray, Jose Antonio Reyes’in transferi için devamlı bastırıyor. Kulüple anlaşma sağladık. Reyes de İstanbul’a gitmeye artık sıcak bakıyor. Ocak ayında resmi imzalar atılacak” diye bilgi verdi. 
 
Bu arada ünlü İspanyol gazetesi Marca’nın dün duyurduğu haber de bu gelişmeyi doğrular nitelikteydi. Marca, hafta sonu oynanacak Espanyol karşılaşmasının kadrosuna alınmayan Reyes’in ‘kesik’ yeme sebebini “G.Saray ile yaptığı transfer görüşmeleri“ olarak duyurdu. 
 
Haberde teknik direktör Utrera’nın açıklamalarında takıma yüzde 100’ünü verebilecek oyunculara ihtiyacı olduğunu belirtirken, bu açıklamayı Jose Antonio Reyes’in, Galatasaray ile transfer görüşmeleri yapmasından dolayı gerçekleştirdiği, transferde sona iyice yaklaşıldığı ve tecrübeli yıldızın yeni dönemde G.Saray forması giyeceği iddia edildi. 

Habertürk