Galatasaray'da şok !

Galatasaray'da Arroyo krizi mutsuz sonla bitti. Porto Rikolu yıldız basketbolcu Sarı kırmızılı kulüple olan sözleşmesini fesh ettiini açıkladı.

Galatasarayda şok !
02 Mart 2015 Pazartesi 17:39 tarihinde eklendi.
Galatasaray'da Arroyo krizi mutsuz sonla bitti. Porto Rikolu yıldız basketbolcu Sarı kırmızılı kulüple olan sözleşmesini fesh ettiini açıkladı. Bir süredir transfer alacaklarının ödenmediği veya geç ödendiği nedeniyle kulüple sorun yaşayan Carlos Arroyo, bunu gerekçe göstererek Anadolu Efes maçı kamp kadrosuna katılmayıp, maçta da yer almamıştı.
 
Arroyo ve menacerinin Ergin Ataman ve Sarı-Kırmızılı yönetimle görüşmeleri de yıldız basketbolcunun tavrının değişmesine engel olmadı. Basketbol Şube Sorumlusu Ural Aküzüm'ün bir açıklama yaparak, "Bütün basketbolcularımıza eşit tavır takınacağız ve Arroyo ayrıcalıklı olmayacak" konuşmasının ardından yıldız oyuncudan rest gibi bir açıklama geldi ve Galatasaray ile bağlarını kopardı. Arroyo "Galatasaray'ın içinde bulunduğu ekonomik koşul, sahipsiz ve dengesiz durumu benim buranın bir parçası olamayacağımı gösteriyor. Galatasaray ile olan birlikteliğimi sonlandırma kararı aldım. Bu kararımı büyük üzüntü ile kamuoyuna ve ateşli taraftarıma bildiririm" görüşlerini ifade etti.

DHA