Galatasaray'dan kötü prova

Prandelli yönetimde 2. hazırlık maçında Rapid Wien ile karşılaşan G.Saray 3-1 yenildi.

Galatasaraydan kötü prova
23 Temmuz 2014 Çarşamba 22:41 tarihinde eklendi.
SARI-kırmızılı takımın başına geçtiği ilk günden beri ofansif futbol oynatacağının altını çizen Cesare, Rapid karşısında da bu anlayışını sahaya yansıttı. 4-3-2-1 sistemiyle oyuncularını sahaya süren İtalyan hoca ideale yakın bir 11'le sahaya sürmüştü takımını. Aslan'ın karşısında da 6. hazırlık maçına çıkan hazır bir Raip Wien olduğunu da belirtmekte fayda var.
 
MAÇA istekli başlayan taraftı G.Saray. Dikine atılan paslarla zaman zaman da kanatlardan bindirmelerle pozisyon kovalarken aradığı golü 26'da kornerden buldu. Selçuk'un ön direğe kestiği topu kafayla uzak direkten ağlara yollayan Chedjou, G.Saray'ı 1-0 öne geçirdi. Bu golden 1 dakika sonra ev sahibi beraberliği yakaladı. Schaub, Selçuk ve Telles'ten sıyrılıp geriye çıkardığı topa gelişine vuran Wydra durumu 1-1 yaptı. 
 
BRUMA DİREĞE TAKILDI
 
BURAK 40'ta karşı karşıya pozisyonda düzgün vurabilse ilk yarıyı sarı-kırmızıların önde kapaması işten bile değildi.
 
2. yarının başlarında Emre'nin usta işi pasıyla defansın arkasına sarkan Bruma'nın şutunda direk gole izin vermedi. 52'de ise Behrendt düzgün bir vuruşla durumu 2-1 yaptı. 90'da ise ceza sahasındaki karambolde topu G.Saray ağlarına gönderen Deni Alar skoru 3-1 olarak tayine etti.