Galatasaray'dan Park harekatı

Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray gözünü Ada'ya çevirdi. İngiliz basının iddiasına göre sarı kırmızılılar Manchester United'ın Güney Koreli yıldızı Ji-Sung Park'a teklif götürmeye hazırlanıyor

Galatasaraydan Park harekatı
25 Mayıs 2012 Cuma 11:54 tarihinde eklendi, 1.099 kez okundu.

 

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Manchester United'dan ayrılması beklenen Ji-Sung Park için resmi teklifini önümüzdeki günlerde sunacak.
 
Goal.com İngiltere'nin edindiği bilgiye göre maaş bütçesinde yer açmak isteyen United, Park'ı gönderme kararı aldı. Galatasaray da Güney Koreli oyuncu için önümüzdeki günlerde resmi teklifini yapacak. Sarı-kırmızılı ekip, bir yıllık sözleşmesi kalan Park için United'ın belirlediği 3,7 milyon euroluk bonservisi ödemeye hazır.
 
Ne var ki İstanbul devi, Park'ın yıllık ücreti konusunda indirime gitmesi halinde bu transferi gerçekleştirebilecek. Ayrıca Park'ın henüz anlaşma sağlanamayan Felipe Melo için bir alternatif olduğu düşünülüyor.
 
Park, geçtiğimiz günlerde Tayland'da yaptığı açıklamada "Henüz bir resmi teklif almadım. Ama başka takımlar tarafından istenmek güzel. Sadece istediğim için Manchester United'da kalamam. Ayrılmam gerekiyorsa ayrılırım." ifadelerini kullanmıştı.
 
31 yaşındaki Park, 2005'te PSV Eindhoven'dan transfer olduğu United'da 200'ün üstünde maça çıkmıştı.
 
goal.com