Galatasaray'ın gözdesine ezeli kanca

Beşiktaş, Galatasaray'ın da peşinde olduğu Brezilyalı sol beke talip oldu.

Galatasarayın gözdesine ezeli kanca
28 Aralık 2012 Cuma 12:37 tarihinde eklendi.

 

AMK’nın haberine göre; Cimbom’un Nene ve Gökhan Süzen için devreye girmesine karşılık veren Kartal, sambacı yıldıza kanca attı ve Fluminense’nin istediği 5 milyon euroyu indirmek için görüşmelere başladı.
 
Siyah-beyazlılar ara transfer döneminde transfer etmek istediği Gökhan Süzen ve Nene’ye ezeli rakipleri Galatasaray’ın da talip olması üzerine, daha önce sarı-kırmızılı ekibin listesinde olan Carlinhos’u gündemine aldı.
 
Brezilya’da ‘geleceğin Roberto Carlos’u’ olarak gösterilen ve defansın her iki tarafında da oynayabilen yıldız oyuncuyu Beşiktaş yönetimine tavsiye eden Carlinhos’un menajerlik şirketi ‘Europe Sports Group’, Fenerbahçe’de oynayan Cristian’ın da temsilciliğini yapıyor.
 
YILLIK 2.5 MİLYON EURO ÜCRET İLE SAMBACI KARTAL OLACAK
 
Haziran 2013’te sözleşmesi bitecek olan 25 yaşındaki oyuncu için kulübü Fluminense 5 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor. Beşiktaş ise Carlinhos’u bonservis bedeli ödemeden transfer etmek için Brezilyalılarla görüşmelere başladı.
 
Kariyeri boyunca Brezilya’da oynayan ve düşük ücretler kazanan Carlinhos’a da yıllık 2.5 milyon euro vererek oyuncunun aklını çelmeyi planlayan yönetim, teknik direktör Samet Aybaba’dan da onay aldı. Aybaba, daha önce iki kez gittiği Brezilya’da da Carlinhos’u izlemiş ve sambacıyı oldukça beğenmişti.