Galatasaraylı oyuncu Aydın'ın ayağını kırdı!

Galatasaray'da Aydın Yılmaz'ın sol ayak bileği kırıldı. Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. maçında Elazığspor'a konuk olan Galatasaray'da Aydın Yılmaz'ın Serdar Özkan ile girdiği bir pozisyonda sol ayak bileği kırıldı.

Galatasaraylı oyuncu Aydının ayağını kırdı!
22 Ocak 2014 Çarşamba 19:23 tarihinde eklendi, 4.796 kez okundu.
Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 17. dakikasında gelişen bir Elazığspor atağında Serdar Özkan ile girdiği bir ikili mücadelede yerde kalan Aydın Yılmaz'ın sol ayak bileğinin kırıldığı belirtildi.
 
Karşılaşmanın 17. dakikasında Serdar Özkan ile girdiği bir ikili mücadelede ayağı ters dönen Aydın Yılmaz'ın sol ayağı altında kaldı ve ters döndü. Bu pozisyonda sakatlanarak yerde kalan Aydın Yılmaz'ın ayak bileğinin kırıldığı belirtildi ve hastaneye kaldırıldı.
 
Aydın Yılmaz'ın sakatlandığı pozisyonda yerde kalan Elazığsporlu Serdar Özkan, Aydın Yılmaz'ın ayağının kırıldığını öğrendiği anda gözyaşlarını tutamadı. Serdar Özkan'ı ise Galatasaraylı Didier Drogba, Riera ve kaleci Aykut Çetin teselli etmeye çalıştı. Sarı-kırmızılı oyuncular ise büyük üzüntü yaşadı.
 
Aydın Yılmaz, ambulansla hastaneye kaldırılırken Elazığsporlu taraftarlar Aydın Yılmaz diye tezahüratta bulundular.
 
Bu arada Galatasaray'da Gökhan Zan, Semih Kaya, Hamit Altıntop ve Bruma sakatlıklarından dolayı bu maçta forma giyemezken kadroya dahil edilmeyen Dany Nounkeu'da Elazığ'a getirilmedi.



CİHAN