Galatasaraylıları kızdıracak sözler

Salih'in 2. golünü şampiyon oldukları sezon Antalya'ya attığı gole benzeten yıldız oyuncu, “İnşallah bu gol de şampiyonluğu getirir” derken, Galatasaray'la farkın 1 puan olduğu iddiasında bulundu!

Galatasaraylıları kızdıracak sözler
08 Nisan 2013 Pazartesi 08:58 tarihinde eklendi, 1.532 kez okundu.

 

Kalan deplasman maçlarının içinde en zoru olarak gördükleri Ordu’dan 3 puanla döndükleri için çok mutlu olduğunu söyleyen Gökhan Gönül’den ezeli rakiplerini kızdıracak sözler.
 
Yıldız oyuncu, “6 senedir buradayım, ilk 25 dakika Fenerbahçe formasıyla bu kadar kötü oynadığımızı hatırlamıyorum. 3-4 dakikada çok net pozisyonlar verdik. Salih’in ikinci golü, şampiyon olduğumuz sene Antalya’ya attığımız golü (kendisi atmıştı) hatırlattı. İnşallah Salih’in bu golü de bize şampiyonluğu getirir. Ben, içeride oynayacağımız maçı düşünüyorum. Galatasaray’la puan farkı bize göre 4 değil, 1. Her şey Galatasaray’ın puan kaybetmesine bakar. İçeride onlarla oynayacağımız bir maç var çünkü” sözlerini sarfetti. Kendi performansını da değerlendiren Gökhan, “Çalım dahi yemiyorum bazen ama gol yendiği vakit eleştiri görüyorum. Eskiden tanınmıyordum daha serbesttim. Fakat sonradan tanındıkça daha çok baskı oldu. Ben, karşı rakip olsam kendime önlem alırdım” dedi.
 
FANATİK