Galaxy Note 2 yenilenecek mi?

Samsung’un geçtiğimiz yıl pazara sunduğu dev ekranlı akıllı telefonu, bu yıl bir yenileme ile yeniden karşımıza çıkabilir.

Galaxy Note 2 yenilenecek mi?
24 Temmuz 2013 Çarşamba 16:12 tarihinde eklendi.
Samsung’dan Galaxy Note 3’ün beklendiği bu günlere ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Bluetooth sertifikasyonu için gönderilen kayıtlarda ortaya çıkan gizemli model, şimdi de AnTuTu Benchmark testlerinde ortaya çıktı.
 
GT-N7108D model numaralı bu ürün, testlerde 26901 puan elde ederek, gayet önemli bir başarıya ulaşmış görünüyor. Android 4.2.2 temelli çalışan cihaz, Qualcomm’un dört çekirdekli Snapdragon 600 işlemcisine sahip.
 
Hakkında başka bir bilgi bulunmayan cihaza dair iddialar ise büyük ekranlı akıllı telefonlara ilginin arttığı bu günlerde, uygun fiyatlı modeller sunmak isteyen Samsung’un bir çeşitlendirme hamlesi olduğu üzerinde yoğunlaşmış durumda.

1080p HD ekranlı Note 3’ün çıkışı ile birlikte 720p HD ekrana sahip yenilenmiş Note 2’nin özellikle Asya pazarında ilgi görebileceği tahmin ediliyor. İlerleyen günlerde konuya ilişkin daha fazla bilginin ortaya çıkmasını bekliyoruz.
 
mynet