Galaxy Note 5 ayda 5 milyon sattı

Tablet özellikleri sunan Samsung'un akıllı cep telefonu Galaxy Note, dünya çapında 5 milyonu aşan satış rakamı ulaştı.

Galaxy Note 5 ayda 5 milyon sattı
09 Nisan 2012 Pazartesi 15:01 tarihinde eklendi, 1.398 kez okundu.

 

Samsung Electronics, 2011 yılının ekim ayında pazara sunulan GALAXY Note’un 5 ay gibi kısa bir sürede, 5 milyonu aşan satış rakamlarına ulaştığını duyurdu.
 
GALAXY Note’un elde ettiği satış başarısı sayesinde Samsung, Güney Kore’de cep telefonları pazarının üçte ikisine sahip oldu.
 
GALAXY Note, akıllı telefon ve tablet özelliklerini bir araya getirerek eşsiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor.
 
GALAXY Note ayrıca, yalnızca 9.65 milimetre inceliği ve 178 gramlık hafif tasarımı ile üst seviyede taşınabilirlik sunuyor. GALAXY Note, 5.29 inç HD Super AMOLED dokunmatik ekran ve 1.4 GHz çift çekirdekli uygulama işlemcisi özelliklerine ek olarak sunduğu S Pen özelliği ile, yazma ve çizme haricinde, herhangi bir ekran görüntüsü üzerinde her türlü notu yazıp, paylaşmaya olanak tanıyor.
 
GALAXY Note’un S Pen’i, kusursuz bir dokunmatik deneyime ek olarak, ekrandaki görüntüleri kontrol etmeye, düzeltmeye, işaretlemeye, kesip yapıştırmaya olanak tanıyor. S Pen ile özgürce yazı yazmak ve çizmek, sonrasında da paylaşmak mümkün. GALAXY Note ile Facebook, web, Google Maps, word, excel gibi programlardan tek tuşla alınan ekran görüntüsü üzerinde S Pen ile çizimler yapmak , notlar yazmak ve bu notları anında paylaşmak mümkün.
 
GALAXY Note; özellikle dokunmatik ekran, arama kalitesi, pil ömrü ve görüntüleme kalitesi ile kullanıcıların beğenisini topluyor. Zengin Warner Bros. içerikleri ile yüzlerce film, dizi ve çizgi film içeriği sunan GALAXY Note; Türkiye’de beyaz renk seçeneğiyle de tüketicinin beğenisine sunuluyor.