Galaxy S III için Türkçe Android güncellemesi

Samsung, GALAXY SIII’e yönelik Android 4.1 (Jelly Bean) işletim sistemi güncellemesinin, Türkiye’deki kullanıcılar için hazır olduğunu açıkladı.

Galaxy S III için Türkçe Android güncellemesi
14 Kasım 2012 Çarşamba 11:31 tarihinde eklendi.

 

Android Jelly Bean güncellemesi ile birlikte Samsung, Android cihazlardaki liderlik konumunu daha da güçlendirmek için bir adım atmış bulunuyor.

Yazılım güncellemesi; Samsung’un satış rekorları kıran modeli GALAXY SIII cihazlarında geçerli olacak. Galaxy S III için sunulan Android 4.1 yazılım güncellemesi PC senkronizasyon yazılımı KIES üzerinden indirilebilir. 
 
Doğadan ilham alınarak tasarlanan GALAXY S III, kişiselleştirilmiş ve sezgisel bir kullanıcı deneyimi sunuyor. 4.8 inç HD Super AMOLED geniş ekranı ile göz alıcı bir görüntüleme deneyimi sağlayan GALAXY S III aynı zamanda, güçlü kamera özellikleriyle de istenilen her anı kolayca ve anında yakalamayı mümkün kılıyor. GALAXY S III’ü farklı kılan bir diğer özelliği ise; akıllı yazılımı sayesinde kullanıcısının yüzüne, hareketlerine ve sesine yanıt vermesi. Bunun yanı sıra GALAXY S III; Akıllı Bekleme, S Beam ve AllShare Cast gibi kullanıcı deneyimini benzersiz yapan ve performansı daha da güçlendiren geliştirilmiş özellikler sunuyor.