Galaxy S III'e müthiş ekran!

Samsung'un yeni nesil amiral gemisi Galaxy S III'ün ekranı, iPhone 4S'in Retina'sına kafa tutacak! Galaxy S III'ün Super AMOLED HD Plus ekrana sahip olacağını iddia ediliyor

Galaxy S IIIe müthiş ekran!
30 Mart 2012 Cuma 17:45 tarihinde eklendi, 2.753 kez okundu.

 

Bunun anlamı, yeni Galaxy canavarının ekranı ile iPhone 4S'e kafa tutmaya hazırlandığı.
 
Samsung'un tedarik zincirindeki kaynaklarla görüşen Digitimes, Galaxy S III'ün 4,6 inç ekrana ve 319 ppi piksel yoğunluğuna sahip olacağı haberini yaptı. Bu rakam, iPhone 4S'in retina ekranıyla yarışabilecek kapasitede...
 
AMOLED ekranlar, LCD ekranlara kıyasla daha yüksek tepki süresine sahip ve daha az pil tüketiyorlar. Üstelik daha ince ve hafifler. Tüm bu özellikleri sayesinde, 2012 yılında piyasaya sürülecek telefonların büyük çoğunluğunda AMOLED ekranlar göreceğimizi tahmin ediyoruz.
 
Galaxy S III neler sunacak?
 
Dünyanın başta gelen AMOLED ekran üreticilerinden biri de Samsung ve yeni akıllı telefonlarında bu teknolojiyi daha çok kullanmak istiyor.
 
Ürettiği amiral gemileri sadece kendi şirketine değil aynı zamanda Android piyasasına da liderlik eden Samsung, Galaxy S III'te de bu özelliği devam ettirebilmek için cihazın özelliklerini üst seviyede tutacaktır. Beklentilerimiz arasında: dört-çekirdekli işlemci (Exynos5), büyük HD ekran, 4G, NFC ve gelişmiş kamera var.
 
Maalesef hala Galaxy SIII'ün çıkış tarihi konusunda net bir açıklama yok. Fakat Samsung, daha önce cihazın 2012'nin ilk yarısına yetişeceğini söylemişti.