Galaxy S3'e dişli rakip

Samsung’un kullanıcısını sesinden ve yüz hareketinden tanıyan Galaxy S III’üne LG’den anında cevap geldi.

Galaxy S3e dişli rakip
06 Mayıs 2012 Pazar 13:30 tarihinde eklendi, 1.714 kez okundu.

 

Londra’da yeni ürünü Galaxy S III tanıtan Güney Koreli Samsung’a bir gün sonra LG firması cevap verdi.

Samsung, kullanıcısının sesini, yüzünü, hareketlerini algılayarak kişiselleştirilmiş özellikler Galaxy S III’ü piyasaya sununca LG de Optimus LTE2 adını verdiği yeni telefonunu duyurdu.
 
2 GB RAM’i var
 
Güçlü donanım özellikleriyle dikkat çeken Optimus LTE2’nin en dikkat çekici yanı, sahip olduğu ekran teknolojisi ve yüksek bellek kapasitesi. Yüksek çözünürlüklü gerçek IPS ekran ile aynı segmentteki diğer telefonlara göre daha yüksek görüntü kalitesi sunduğu belirtilen telefon aynı zamanda 2 GB RAM ile performans noktasındaki iddiasını da gösteriyor. LG tarafından kullanılan işlemci modeli hakkında herhangi bir açıklama yapılmazken, dört çekirdekli bir işlemci ile gelmesi kuvvetle muhtemel görünüyor.
 
Pil ömrü uzadı
 
Kablosuz şarj özelliği ile donatılan Optimus LTE2’nin bir başka önemli özelliği ise 2150 mAh kapasiteli pil ile geliyor oluşu. LG yaptığı açıklamalarda pil ömrünü yüzde 40 artırdığını ifade ediyor. Android 4.0 işletim sisteminin kullanıldığı telefon aynı zamanda 4G iletişim altyapısına da destek sunuyor. Ürünün bu ayın ortalarında satışa çıkması bekleniyor.