Galaxy S4 Türkiye'ye geliyor

Samsung Electronics, kullanıcıları bir araya getiren yeni nesil cep telefonu Samsung GALAXY S4’ü, Türkiye pazarına sundu.

Galaxy S4 Türkiyeye geliyor
24 Nisan 2013 Çarşamba 14:11 tarihinde eklendi, 1.480 kez okundu.

Yeni Samsung GALAXY S4, 27 Nisan’da saat 10.00 itibariyle dünya genelinde satışa sunulacak. 

 
Samsung Electronics Türkiye Başkanı SungYong Hong, “GALAXY S4 kullanıcıları bir araya getiriyor, günlük yaşamı zenginleştiriyor ve bunu yaparken mobil inovasyon konusunda standartları belirliyor. Dünyanın dört bir yanındaki tüketicilerden gelen yoğun ilgiye gerçekten değer veriyoruz ve Türkiye’deki kullanıcıları böyle merakla beklenen ve hayatlarına eşlik edecek bir akıllı telefon ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Samsung GALAXY S4 bir kez daha, akıllı telefon pazarında çıtayı yükseltiyor ve sizi anlayan özellikleriyle bir akıllı telefondan beklentilerin çok ötesine geçiyor” dedi.
 
13 mega piksellik arka kamerayla donatılan GALAXY S4, kullanıcılara kaliteli fotoğraf çekme imkanı veriyor. ‘İkili Kamera” özelliği ile ön, ve arka kamera ile aynı anda fotoğraf çekip aynı karede göstermek mümkün.
‘Group Play’, Wi-Fi erişim noktası veya hücresel bağlantı sinyali olmadan kullanıcılara; müzik, resim , doküman ve oyunları çevresindekilerle birlikte paylaşma imkanı veriyor.
 
Yüzü, sesi ve hareketleri tanıyan akıllı GALAXY S4, ekrana yakınlaştığınızı anlıyor ve sizin görmek istediğiniz içeriği gösteriyor. ’Temassız Kontrol’ (Air Gesture) özelliği ile elinizin havada yaptığı bir hareketle çalan müziği değiştirebiliyor, bir web sayfasında gezinebiliyor veya gelen bir aramayı kolayca kabul edebiliyorsunuz. ‘Air View özelliği sayesinde; kullanıcıların bir e-posta, fotoğraf, video veya S Planner, içeriğini açmak zorunda kalmadan parmaklarıyla, ekrana dokunmaksızın ön izleme yapabilmelerine olanak sağlıyor.
 
GALAXY S4, ‘Samsung Adapt Display’ ile her türden uygulama için kişiye özel ayarlanmış optimum izleme deneyimi sunuyor.

İHA