Galaxy S5 vitrine çıktı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, merakla beklenen yeni telefonu Galaxy S5'i, Barcelona'da düzenlenen Mobile World Congress etkinliğinde tanıttı.

Galaxy S5 vitrine çıktı
25 Şubat 2014 Salı 10:27 tarihinde eklendi, 1.079 kez okundu.
Galaxy S5'in plastik arka kapağı pil ve hafıza kartı değişimine imkan vermek için yerinden çıkabiliyor.16 megapiksellik kameranın altında yer alan flaş, aynı zamanda tansiyon cihazı görevi görüyor. Flaşın üzerine parmaklarınızı yerleştirdiğinizde Galaxy S5 tansiyonunuzu ölçüyor.
 
Galaxy S5 çok ince ve hafif. Galaxy S5'in kenarları metal gibi görünse de bu kısımlar aslında parlatılmış plastik.G alaxy S5'in ana menü ekranında parmak izi tarayıcısı bulunuyor. Bu tuşun üzerinde parmağıızı kaydırarak telefonun kilidini açabiliyorsunuz.
 
Gear Fit Manager programı Samsung'un yeni nesil akıllı kol saatleriyle iletişim kurmak için kullanılıyor. Telefonda çok sayıda fotoğraf çekim modu bulunuyor.Galaxy S5 altın rengi olarak da tüketicinin beğenisine sunuluyor.İsteyenler için telefonun mavi renk seçeneği de mevcut.
 
Suya ve toza dayanıklı olarak üretilen Samsung Galaxy S5'i birkaç dakika suyun altında tuttuktan sonra sorunsuz kullanmak mümkün.