Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum"

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Bursaspor karşısında takım olgusunu sahada gösterdikleri için kazandıklarını söyledi.

Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum
15 Ocak 2012 Pazar 22:36 tarihinde eklendi.

Carvalhal, karşılaşma sonrası katıldığı basın toplantısında, Bursaspor'un son dönemi iyi geçirerek karşılarına çıktığını belirterek, "İyi bir maç oldu. Bursaspor çok iyi bir takım. Bugün takım olgusunu sahada gösterdiğimiz için maçı kazandık. Rakibi iyi çalışmıştık. Maça iyi başladık. Topu rakibin baskı bölgesinin dışında çevirdik. Ofans hattımız da agresifti. Zor bir rakibe karşı, galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 
    
Taraftarlara teşekkür eden Carvalhal, "Bizi büyük bir destek verdiler. Ayrıca KKTC 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Lefter Küçükandonyadis ile kayakçı Aslı Nemutlu için üzüntülerimi göndermek istiyorum" diye konuştu. 
    
Karşılaşmanın 45. dakikasında Sestak'ın kafa vuruşunda Rüştü'nün tuttuğu topu çizginin içinde mi kontrol ettiği sorusuna Portekizli teknik adam, "Hakem kararları ile ilgili yorum yapmadım, şimdi de yapmayacağım" yanıtını verdi.