"Galip geldiğimiz için mutluyuz"

Eskişehirspor Teknik Direkterö Ertuğrul Sağlam, Akhisar Belediyespor karşısında ikinci yarıdaki güzel oyunla galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Galip geldiğimiz için mutluyuz
08 Kasım 2013 Cuma 22:52 tarihinde eklendi.


Ertuğrul Sağlam, maçın ardından, düzenlenen basın toplantısında, geçen hafta deplasmanda puan kaybettiklerini vurgulayarak, bu nedenle bugünkü karşılaşmayı mutlak kazanmak şartıyla sahaya çıktıklarını belirtti.

Ertuğrul Sağlam, şöyle dedi, "Bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Bunun için iyi hazırlandık. İlk devre başa başa giden bir oyun vardı. Ama ikinci yarıda bizim üstünlüğümüz oldu. Güzel oyunla birlikte iki güzel gol geldi. Maçı galibiyetle bitirdiğimiz için mutluyuz. Zorda olsa güzel iki gol ile galibiyeti almayı başarmak mutluluk verici. Bize destek veren taraftara ve yönetime teşekkkür ediyoruz. Eskişehirspor için çok güzel günler yakın."

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise, Eskişehirspor karşısında istedikleri güzel oyunu ortaya koyamadıklarını kaydetti. İlk yarıda başa baş mücadele ettiklerini belirten Hamzaoğlu, "Karşılıklı mücadele vardı.

Ancak ikinci yarıda üstünlüğü sağlayamadık, istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Kısacası eski görüntümüzden ikinci yarıda eser yoktu. İstediğimiz güzel oyunu ortaya koyamadık ve mağlup olduk." diye konuştu.


CİHAN