"Galip gelmek istedik ama olmadı"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bu gün galip gelmek istedik. Bunun için mücadele verdik ama olmadı. Ama aldığımız bir puan bizi iki sıra yükseltti. Futboldan memnunum." dedi.

Galip gelmek istedik ama olmadı
17 Şubat 2014 Pazartesi 22:45 tarihinde eklendi.


Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 13 Ocak'tan bu yana 10 maç oynadıklarını, bu maçların önemli ve zor olduğunu hatırlattı. Sağlam, şöyle dedi: "Bu zorluk periyottan çıkarak kupada ve ligde yükselen bir Eskişehir var. Bugünkü maçta da aldığımız puanla, ligde 6. sıraya geldik.

Bu imkanlarla daha iyi şeyler yapabilir miyiz? evet yapabiliriz, bunu ilerleyen dönemlerde başaracağız. Bugün galip gelmek istedik. Bunun için mücadele verdik ama olmadı. Net pozisyonlarımız vardı, bunlar da gole dönmedi. Sonuçta kazanamadık ama bize bir puan iki basamak atlattı. Ben oyundan memnunum. Bireysel hatalar bize pahalıya patladı ama istekli ve üretken bir Eskişehir vardı ve bunu ilerleyen dönemlerde de sürdürürsek başarılı oluruz."

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, güzel bir karşılaşma olduğunu, her iki takımın da iyi oynadığını belirtti. Lopez, "Verilmeyen bir penaltı pozisyonu var. O verilseydi ve bir pozisyonumuz da var o da gol olsaydı 3-2 bitirirdik diye düşünüyorum. İyi oynadık, golleri attık. Daha güzel olabiliriz ve ligi iyi yerde bitirebiliriz." diye konuştu. 


CİHAN