Gap Turları İle Güneydoğu Anadolu'yu Keşfe Hazır Olun

Güneydoğu Anadolu’nun mistik havasına tanıklık edeceğiniz gap tatil fırsatı, bütçenize dost fiyat aralıklarıyla kapınızı çalıyor.

Gap Turları İle Güneydoğu Anadoluyu Keşfe Hazır Olun
29 Mayıs 2012 Salı 10:45 tarihinde eklendi.

 

Gap turları ayrıcalığıyla Güneydoğu Anadolu’nun mistik havasına tanıklık edeceğiniz gap tatil fırsatı, bütçenize dost fiyat aralıklarıyla kapınızı çalıyor.

Tatilinizi dolu dolu geçireceğiniz seyahat programları hazırlayan Güneydoğu Anadolu turları, profesyonelleşmiş ekibiyle yüzyıllık tarihe meydan okuyan Mardin’in, Diyarbakır’ın, Şanlıurfa’nın Adıyaman’ın, Gaziantep’in tarihi öyküsüne tanık olacaksınız
 
Torosların güneyinden Suriye sınırına kadar olan bölgeyi kaplayan ve Türkiye’nin yedi bölgesinden biri olan Güneydoğu Anadolu Bölgesi; Gap Turları, Atatürk Barajı,Gap turu geleneksel dokusuyla estetik mimarisini koruyan Mardin’i, Mezopotamya’nın önemli tarih ve kültür merkezi olan Harran’ı, Nemrut Dağı’nda Kommagene Kralı 1. Antiokhos için yaptırılan Anıt-Mezarın bulunduğu Adıyaman’ı,  Taş işçiliğinin nakış gibi işlendiği evlerin yer aldığı Mardin’i, Hasankeyfi, Balıklıgöl’ü, Tarancı Müzesini, Ulu Cami’yi  tur programında barındırıyor.
 
Güneydoğu Anadolu’nun sahip olduğu tüm bu güzellikleri Gap turları aracılığıyla gezip görmeye ve eşsiz mimari yapılarıyla tarihi yolculuğa çıkmaya ne dersiniz?