Gazetecilere 5'er lira harçlık

MAliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kurban Bayramı'nı geçirdiği seçim bölgesi Batman'da, elini öpen çocuklar ve kendisini takip eden gazetecilerle bayramlaşarak, 5'er lira verdi.

Gazetecilere 5er lira harçlık
15 Ekim 2013 Salı 16:52 tarihinde eklendi.
Batman Valisi Yılmaz Arslan ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı bayramlaşma törenine gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kültür merkezi önünde kendisini bekleyen 20 çocuğa zarf içinde 5'er lira dağıttı.

Bakan Şimşek, daha sonra törende karşısında gördüğü basın mensuplarına da cebinden çıkardığı paralardan 5'şer lira verdi. Bakan Şimşek, para verdiği 10 gazateciye "Sakın, bu paraları harcamayın. Yanınızda hatıra kalsın" dedi. 
 
Paraların üzerine imza isteyen bazı gazetecilerin isteğini reddeden Bakan Şimşek, "Bayram denilince kardeşlik iklimiyle birlikte, birlik ve beraberliğimiz pekişiyor. Demokratikleşme paketi bölgede güzel bir kardeşlik iklimi oluşturdu. Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bayramlar güzel günlerdir. Sabah 06.00'dan beri yoğun bir ziyaret programımızı aksatmadan gerçekleştirdik" diye konuştu

DHA