Gaziantepspor'da hedef galibiyet

Gaziantepspor teknik direktörü Bülent Uygun, hafta sonu deplasmanda karşı karşıya gelecekleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını mutlak kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Gaziantepsporda hedef galibiyet
18 Nisan 2013 Perşembe 18:36 tarihinde eklendi.

 

Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde Kayserispor'a 1-0 mağlup olan Gaziantepspor, deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediye maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Zorlu deplasman öncesi Celal Doğan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Bülent Uygun, takım olarak un yakaladığı iyi yükselişin Kayserispor maçıyla durduğunu, fakat bu hafta deplasmanda 3 puan alarak yeniden ayağa kalkacaklarını ifade etti. Kayseri karşısında iyi bur futbol ortaya koymadıklarını belirten Uygun, "Takım olarak iyi bir futbol oynamadık.

Fakat Kayserispor'da iyi oynamadı. Biz fırsatları değerlendiremedik onlar ise bulduğu pozisyonda golü atıp galip geldiler. Önümüzde zorlu bir İstanbul Büyükşehir Belediye maçı var. Bu maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Eksiklerimize rağmen deplasmanda galip geleceğimize inanıyorum" dedi. 
 
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uygun, Kulüpler Birliği'nin teknik direktörlerin bir sezonda sadece bir takımı çalıştırması yönündeki görüşünü; "Eğer bu bir bayrak yarışıysa evet bir sezon sadece bir takımı çalıştıralım. O zaman kulüp yöneticileri de 3 yılda bir değişsin.

Ama insan haklarına aykırı olduğunu düşünüyorum. Ben bir takımdan ayrılmak zorunda kalıyorsam o sezon hiç çalışmayacak mıyım? Bunun iyi hesaplanması lazım. Zaten kulüpler teknik direktörlerin arkasında olursa kimse sezon içinde başka takıma gitmez" şeklinde yorumladı. 
 
ÖĞRENCİLERDEN ÇİÇEKLİ ZİYARET 
 
Basın toplantısının ardından Bülent Uygun ve futbolcuları; antrenman öncesi Cahit Nakıboğlu İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri ziyaret etti. Uygun'a çiçek veren öğrenciler yanlarında getirdikleri baklavayı da futbolculara ikram etti. 

DHA